Ana SayfaGündemGaranti BBVA’dan Mobil Parola Hizmeti

Garanti BBVA’dan Mobil Parola Hizmeti

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti BBVA, telefonlarında Yakın Alan İletişimi (NFC) özelliği bulunan müşterilerine Garanti BBVA Modil’de yer alan “Yeni Kimlik Bilgileri ile Parola Al” hizmetini sunuyor.

Garanti BBVA teknolojik gelişmeleri yakından takip ederken müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor, bu kapsamda mobil uygulaması ile ilgili yeni kararlar almayı da sürdürüyor. Bu kapsamda telefonlarında Yakın Alan İletişimi yani NFC özelliği bulunan kullanıcılar, artık Garanti BBVA Mobil’deki “Yeni Kimlik Bilgileri ile Parola Al” adımını kolayca kullanarak parola alma şansına sahip olacak. Garanti BBVA, pandemi sürecinden bu yana müşterilerine güvenli hizmet anlayışı sunarak şubeye gitmeden parola almaları adına önemli bir hizmet daha vermeye başlamıştı.

Görüntülü Görüşme İhtiyacı Yok

Pandeminin en başlarından bu yana önemli adımlar atan banka, bu kapsamda müşterilerin şubeye gitmeden parola almaları adına mobil uygulama vasıtasıyla video ile görüşme imkanını vermişti. Bu imkanı değerlendiren müşteriler de şubeye gitme derdi olmadan kolayca parola alma hizmetini karşısında görmüştü. Bankanın attığı yeni adımla beraber NFC teknolojisine sahip olan telefonlar bulunduran kullanıcılar, görüntülü görüşmeye dahi ihtiyaç duymadan parola alma şansına sahip olacak.

Kolay Giriş İmkanı

Kart parolasını unutan veya banka ile kredi kartı bulundurmayan müşteriler de, Garanti BBVA Mobil’e yeni parola alıp hızlıca girebilecek. Yeni kimlik kartlarını telefona okutan müşteriler, böylelikle dijital kanallara hızlı bir şekilde erişim sağlayacak.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.