Ana SayfaGündemFaizsiz Kredi Müjdesi!

Faizsiz Kredi Müjdesi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve sonrasında yürürlüğe giren hibe ve kira desteğinin ardından yeni yılla beraber 2,5 milyon esnafın yüzünü güldürecek kredi kararı da planlanıyor.

Salgın süresi boyunca ekonomik anlamda zor günleri atlatmaya çalışan esnaf ve sanatkarlara yönelik olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından hibe ve kira desteği paketleri açıklanmıştı. Açıklanan paketlerin ardından yeni bir müjde de faizsiz krediler ile alakalı olarak geldi. Esnaflara yönelik destekleri sürdürecek olan bankalar, başvuru sırasında talep edilen masraf tutarlarının işlemlerin sona ermesinin ardından geri alınabilir olmasının önünü açacak. Böylelikle de kredilerin en belirgin farkı bu sayede ortaya çıkmış olacak.

Genç Esnafa 100 bin Liraya Kadar Kredi

Kararname ile beraber 2021 yılında Halkbank, yüzde 50 faiz indirimli kredi müjdesini esnaflar ile paylaştı. Kredi ve kefalet kooperatifi kefaleti ile ya da doğrudan kullandırdığı ve 2021 yılına da devreden kredilerde faiz indirimi uygulama kararı aldığı öğrenildi. 1 Ocak ve 31 Aralık 2021 tarihleri arasında, bakiyeleri 2021’e de devreden kredilere TESKOMB aracılığı ile piyasa faizinin yüzde 50’si oranında indirim uygulanacak.

Faizsiz Kredi de Verilecek

Aynı zamanda bir diğer müjde de, en az bir yıllık ustalık belgesine sahip ve son bir yıl içinde işletme kuran esnaflara geldi. Belirlenen şartları taşıyan esnaflar, yeni kredi talepleri için faiz ödemek zorunda kalmayacak.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.