Ana SayfaGündem12 Bin ATM Ücretsiz Hizmete Giriyor

12 Bin ATM Ücretsiz Hizmete Giriyor

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Türkiye, özel bankalar ile beraber yaptığı anlaşmalar çerçevesinde ATM ağını genişleterek, müşterilerin hizmetine ücretsiz ATM’leri sokmaya devam ediyor.

Son olarak Akbank ile bir anlaşma yapan ING Bank, Türkiye İş Bankası’nın ardından yaptığı yeni anlaşma ile beraber 12 bini aşkın ATM’yi müşterilerinin kullanımına sunuyor. Müşterilerine kolay ve zahmetsiz bir deneyim yaşatmak adına yoğun tempoda çalışan ING Türkiye, bu bağlamda önceliğini ATM ağlarını genişletmeye veriyor. Müşterilerin kolayca işlem yapabilmesi adına Ekim ayında Türkiye İş Bankası ile işbirliği içine giren banka, son olarak da Akbank ile yeni bir anlaşma imzaladı. Bu kapsamda ING müşterileri, pek çok işlemini ATM’lerden ücretsiz olarak yapabilecek.

Sınırsız İşlem İmkanı

ING Bank’ın Akbank ve Türkiye İş Bankası ile yaptığı anlaşmalar sonrasında, banka müşterileri bakiye sorma, para yatırma, para çekme, kart borcu ödeme ve limit öğrenme gibi işlemleri kolayca yapabilecek. Üstelik İş Bankası ve Akbank ATM’leri, bu işlemleri ING Bank müşterilerine ücretsiz olarak yapma imkanı verecek. Bununla beraber QR Kod yöntemi ile çekim, döviz ve kartsız işlemler ING ATM’lerinden gerçekleştirilecek.

ATM Ağları 12 Kat Arttı

ING Türkiye Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Yücel Ölçer, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ING Türkiye markası altında müşteri memnuniyetini artırmaya devam edeceklerini söyledi. Ölçer, ING Türkiye’nin 12 binden fazla ATM’yi müşterilerine ücretsiz olarak sunduğunu vurguladı

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.