Ana SayfaKredilerEn Uygun Konut Kredisi Hesaplama

En Uygun Konut Kredisi Hesaplama

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yeni ev almak isteyenler ya da hali hazırda kiracı olarak bulunup, artık ev sahibi olmak isteyenler için bankalar sürekli bir şekilde kampanyalar yürütmektedir. Küçük bir araştırma ile konut kredisi almak isteyen bireyler, faiz, maliyet ve vade hesabı ilce en uygun konut kredilerini bulabilirler. Bizde şimdi hangi banka uygun faizli konut kredisi veriyor, En Uygun Konut Kredisi Hesaplama yaparken nelere dikkat edilir onları detaylı anlatacağız.

Peki, En Uygun Konut Kredisi Hesaplama Nasıl Yapılır? İşte En Uygun Konut Kredisi Veren Bankalar!

Bankaların sunduğu konut kredileri, yeni bir ev arayanlar, evi olup nakit kredi arayanlar, mevcut kredisini yapılandırmak isteyenler, aklındaki evler için danışmanlık almak isteyenler için sunulmaktadır. Aradığınız en uygun konut kredisini ise yine kendi kriterleriniz ile bulabilirsiniz.

Kredi Tutarı

İlk olarak konut kredisi için almak istediğiniz kredi tutarınızı belirlemelisiniz. Bu ihtiyacınız olan paraya göre 100.000 de olabilir, 250.000 de olabilir. Burada dikkat etmeniz gereken en büyük kıstas ise, bankadan konut kredisi kapsamınca talep etmiş olduğunuz paranın, almak istediğiniz evin tüm maliyetinin %75’inden fazla olmaması gerektiğidir. Bu durumda hem site konut kredisi veren bankalar azalacak hem de bankaların bu maliyete göre ek prosedür izleme olasılığı meydana gelecektir.

Vade

Konut kredisinde dikkat etmeniz gereken bir diğer faktör de vadedir. Ödeme gücünüze ve miktarınıza göre, gerekirse de aklınızdaki bankadan danışmanlık hizmeti olarak en uygun vadeyi belirleyebilirsiniz. Bu durumda kredi tutarı ve vadeyi belirledikten sonra, bankaların faiz oranlarını inceleyebilirsiniz.

Banka Faiz Oranları 2018

Belirlenen banka faiz oranları 2018 skalası kapsamınca, konut kredilerinde en uygun faiz oranına sahip banka, %1.15 gibi düşük bir oranla, Vakıfbank olarak karşımıza çıkmaktadır. %1,15’ten başlayan bu faiz oranları %1.66’lara kadar çıkabilmektedir. Bunun yanında, hali hazırda QNB Finansbank Mortgage, ICBC’nin Yeni Evim Kredisi, Garanti Bankası’nın Kiracıya Mortgage, Yapı Kredi Bankası takip edilmesi gereken kampanyalar arasındadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.