Ana SayfaGündemTOMYA’da Üst Düzey Atama

TOMYA’da Üst Düzey Atama

Türkiye’nin en yüksek hacimli dijital varlık işlem platformu olmak için yola çıkan TOMYA’nın yeni CEO’su blokzincir ve yapay zeka teknolojilerinde uzmanlığı ile tanınan ve kripto varlık merkeziyetsiz finans sektöründe deneyimleri ile bilinen Afşar Akal oldu.

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

Türkiye’nin en yüksek hacimli dijital varlık işlem platformu olmak için yola çıkan TOMYA’nın yeni CEO’su blokzincir ve yapay zeka teknolojilerinde uzmanlığı ile tanınan ve kripto varlık merkeziyetsiz finans sektöründe deneyimleri ile bilinen Afşar Akal oldu.

Temelleri 2019 yılında atılan TOMYA, Türkiye’nin kapsamlı, güvenilir ve hızlı kripto para borsası olma hedefiyle kuruldu. Mayıs 2020’de üye alımına başlayan TOMYA, Türkiye’nin en yüksek hacimli dijital varlık işlem platformu olmak için yola çıkmıştır. Tamamı %100 yerli sermaye ile geliştirilen ve özellike borsaların hacimli olduğu dönemlerde yaşanan sorunların hiç birini yatırımcılarına yansıtmamayı kendine görev edinen yapısıyla müşteri ağını genişletmeyi sürdürüyor.

Kripto para borsası olarak hizmetlerini sürdüren TOMYA’nın yeni CEOsu blokzincir ve yapay zeka teknolojilerinde uzmanlığı ile tanınan ve kripto varlık merkeziyetsiz finans sektöründe deneyimleri ile bilinen Afşar Akal oldu. Afşar Akal CEO görevi ile birlikte TOMYA’nın kurumsal proje ve faaliyetlerine liderlik etmeye başlayacak.

Afşar Akal Kimdir?

Boğaziçi Üniversitesi İşletme lisans ve Liverpool Üniversitesi Uluslararası Finans ve Muhasebe yüksek lisans derecelerie sahip olan Akal, tıbbi yapay zekâ ve blok zincir teknolojileri konusunda uzmanlaşmış Bloxperiment danışmanlık şirketinin kurucu ortağıdır. Afşar Akal kariyerine Queensland Sağlık Bakanlığıʼnda başlamış, Medicare Avustralya ve Dünya Sağlık Örgütü görevlerinden sonra on yıl Intelʼde Dijital Sağlık ve Yaşambilimleri biriminde çeşitli üst düzey görevlerde bulunmuştur. Daha sonra IBM Watson Health Tıbbi Yapay Zeka Ürün Grubu Türkiye, Orta-Doğu, Afrika Bölge Satış Direktörlüğü görevlerini üstlenmiştir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.