Ana SayfaKredilerZiraat Bankası’ndan Masrafsız İhtiyaç Kredisi Fırsatı

Ziraat Bankası’ndan Masrafsız İhtiyaç Kredisi Fırsatı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası Masrafsız İhtiyaç Kredisi Veriyor

Bankalardan alınan kredilere genel olarak birkaç farklı kalemde masraf ekleniyor. Masraflara baktığımızda kredi tahsis ücreti, sigorta bedeli ve önceden alınan vergilerin olduğunu görüyoruz. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi fırsatında ise herhangi bir şekilde masraf bulunmuyor. Dolayısıyla masrafsız ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler için bu kredi bir seçenek oluyor.

Ziraat Bankası tarafından sizlere sunulan u ihtiyaç kredisinin kredi faiz oranı sabit olmakla beraber 1,63 olarak hesaplanmıştır. Bu krediyi çekerken ödeme planını sizler oluşturabiliyorsunuz. Örnek vermek gerekirse birkaç aydan birkaç aya ödeme yapma şansınız da bulunuyor. Bu tamamen size göre değişir. Dilerseniz eşit taksitler şeklinde 36 aya kadar vade seçeneğinden de faydalanabilirsiniz.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunu internet ortamından birkaç dakika içinde yapabilirsiniz. Ziraat Bankası web sitesinde yer alan hesaplama ekranını kullanarak almak istediğiniz krediye ait hesapları da yapabilirsiniz. Bu kredi için ödemeniz gereken ek ücret sadece kredi faiz tutarıdır. Bunun dışında herhangi bir şekilde kredi için para ödemeniz gerekmez. Dolayısıyla bu kredi net olarak masrafsız bir kredidir.

Eğer Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi fırsatından 10 bin lira olarak faydalanmak istiyorsanız hemen internetten bir başvuru yapabilirsiniz. Daha sonra kredinize olumlu yanıt verilmesi durumunda bir banka şubesine giderek belgelerle kredi başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Bu kredi için sizlere sunulan vade seçeneği bir aydan başlayarak 36 aya kadar çıkıyor. Daha sonra almış olduğunuz krediyi 36 ayda ödemek isterseniz aylık olarak ödemeniz gereken ücret sadece 389 lira oluyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.