Ana SayfaKredilerVakıfbank Kredi Kartı Faiz Oranları ve Ücretleri

Vakıfbank Kredi Kartı Faiz Oranları ve Ücretleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank, vakıf kültürünün verdiği güçle yolunda sağlam adımlarla ilerleyen finansal kuruluşlardandır. Banka birçok ürün çeşitliliğiyle tüketicilerin ihtiyaçları için krediler, kredi kartları, yatırım ürünleri ve çeşitli sermaye araçları sunmaktadır.

Sunulan bütün bu hizmetlerin büyük bir çoğunluğu için bazı ücretlendirmelere de tabii tutabilirsiniz. Yoğun bir kullanım alanına sahip kredi kartlarından başlanılmak gerekirse, kredi kartları için belirli ücretler talep edilmektedir. Kredi kartı başvurusu yapmak isteyenler bu ücretlendirmeleri dikkate almalıdır.

Vakıfbank Kredi Kartı Türleri

Kredi ürünleri gibi kredi kartı faiz oranları da bulunmaktadır. Kredi kartı faiz oranları kullanımına ve gecikme durumuna göre şekillenmektedir. Bazı ek ücretlendirmeler de uygulanabilir. Öncelikle Vakıfbank’ın sunduğu kredi kartlarının listesi verilirse; Vakıfbank Worldcard, Taraftar Kartlar, MilPlus, Platinum, Rail&Miles, Like Card, Ortak Markalı Kartlar, TercihKart, BusinessCard, Tarım Kart.

Vakıfbank Kredi Kartı Faiz Oranları

Vakıfbank kredi kartı faiz oranları ve ücretleri için genel olarak alışveriş faiz oranları, %1,84’tür. Nakit çekimlerde uygulanacak faiz oranlarıysa yine %5’tir. Yapacağınız ödemelerdeki gecikmeler için %2,34’lük kredi kartı faiz oranlarıyla karşılaşmaktasınız.

Bazı kartlar için ek ücretlerle karşılaşabilirsiniz. Milplus kartlarında 54 TL ile 112 TL arasında değişen ücretlendirmeler gerçekleştirilmektedir. Şube nakit çekimlerinizde, Vakıfbank ATM nakit çekimlerinizde, internet nakit çekimlerinizde, diğer banka ATM’lerinden nakit çekimlerinizde; 9 TL’lik ücretler yansıtılmaktadır.

PTT’den kredi kartı borcu ödemelerinizde yine 4,20 TL’lik ücretlendirmeler uygulanmaktadır. Vakıfbank kredi kartlarında Classic Kart ücretleri 86 TL, Taraftar Kart 86 TL, Rail&Miles Kart 86 TL, Gold Kart 106 TL, Platinum Kart 124 TL, Business Kart’sa 67 TL’dir. Ek ücreti ise 37 TL’dir. Bu ücretler asıl kartlar içindir. Kredi kartı faiz oranları ve ücretlendirmeler Vakıfbank’a kredi kartı başvurusu yapmayı düşünenler için bu şekildedir.  Ev hanımlarından alınan kart ücreti ise 12 TL’dir. Kart ücreti her bir ek kart için ayrı ayrı olmak üzere 1. Senenin sonundan itibaren tahsil edilir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.