Ana SayfaGündemŞekerbank’tan Banki ile Yeni Ürün Hamlesi

Şekerbank’tan Banki ile Yeni Ürün Hamlesi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Şekerbank dijital transformasyon programı kapsamında ‘Banki’ adını verdiği tablet projesini hayata geçirerek şubede gerçekleştirilmesi gereken işlemlere kolaylık sağladı.

Şekerbank, teknolojik altyapısını tamamen yenilediği dijital program alanında gelişme önceliğini, üretimi ilerletmeye yönelik adım atarak çiftçi ve KOBİ’lere özel geliştirdiği dijital kanal sistemini hizmete sundu.

Şekerbank
Şekerbank

Banka yetkililerinden yapılan açıklamaya göre, çiftçilerin, esnafların ve KOBİ’lerin salgın döneminde bankaya ulaşımda güçlük çekmelerine ve ekonomik desteğe ihtiyaç duymalarına yönelik mobil, web ve yerinde tablet bankacılığı yoluyla kredi desteği sunmak için adım attı. Kişilerin olduğu yerden işlem yaptığı, mobil bankacılık, yerinde tablet bankacılığı veya bankanın internet sitesinden kredi başvurusu yapacak olan esnaf, çiftçi ve KOBİ’ler, 3 aya kadar taksit erteleme imkanı bulabiliyor.

Müşteri açılış işlemleri, kredi tahsis ve kullandırım süreçlerini tablet bankacılığına özel uygulayarak banka şubesi olmayan kırsal bölgelerde ki insanlara şubeye gitmeye gerek kalmadan kredi desteğine ulaşmalarını sağlıyor. Bu gelişme sayesinde banka müşteri temsilcileri de ilçe ziyaretlerini mobil üzerinden gerçekleştirdiklerinde sosyal mesafeye de uygun davranış sergiliyorlar.

Banki İle Finansal Erişim Yaygınlaşıyor!

Banki İle Finansal Erişim Yaygınlaşıyor!
Banki İle Finansal Erişim Yaygınlaşıyor!

Şekerbank’ın yürüttüğü dijital transformasyon programından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aybala Şimşek gelişme hakkında şunları söyledi:

“Şekerbank’ın tüm süreç, veri ve dijital kanal altyapısını yenilediğimiz transformasyon yolculuğunda temel prensibimiz, bankanın esnaf, tarım ve KOBİ bankacılığındaki köklü uzmanlığını ve kuruluşundan gelen duyarlı bankacılık anlayışını uluslararası örnek bir model sunan yenilikçi uygulamalar ile dijital kanallara taşımak. Bu doğrultuda, internet ve akıllı telefon kullanımının en yaygın olduğu ülkelerden biri olarak, salgın sürecinde önemi daha da artan dijital bankacılık kanalları ile finansal imkanları herkes için erişilebilir kılarak üretimin sürdürülebilirliğini destekliyoruz.”

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.