Ana SayfaGündemŞekerbank'tan Esnaf ve Girişimcilere Finansal Destek!

Şekerbank’tan Esnaf ve Girişimcilere Finansal Destek!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Salgın süreçlerinde müşterilere desteğini her daim arttırmaya devam eden Şekerbank, Türkiye’nin lider kitlesel fonlama platformu olan Fongogo ile esnaf ve girişimcilere fayda sağlamak için “Hayat Bulsun” projesine başladı.

Şekerbank tarafından gelen açıklamalara göre, müşterilerin desteğini artırarak desteğini sürdürmeye devam eden Şekerbank, ödül sistemi düzenleyerek Fongogo desteğini de alarak iş birlikleri sayesinde esnaf ve girişimcilere yönelik ‘Hayat Bulsun’ etkinliğini başlattı.

Esnaf ve Girişimcilere Salgın Sürecinde Destek

Esnaf ve Girişimcilere Salgın Sürecinde Destek
Esnaf ve Girişimcilere Salgın Sürecinde Destek

Platform üzerinden satış yapmaları amaçlı sanal pazar yerlerinde müşterilerin nakit ihtiyaçlarını karşılamaları hedeflenmiştir. Banka burada kullanıcıların elde ettiği fonlara ek olarak 3 ay ertelemeli finansman desteği sağlıyor. Hedeflenen fonun yüzde 50’sine Fongogo desteğiyle ulaşanlar Şekerbank’tan 50 bin TL’ye kadar 36 aya varan vadelerle, 3 ay ödemesiz dönemli nakit desteğinden yararlanabileceklerdir. Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, Fongogo iş birliğine yönelik şu açıklamalarda bulundu:

“Koronavirüs salgını nedeniyle nakit akışlarında dalgalanma yaşayan müşterilerimizi desteklemek amacıyla sürekli yeni çözümler geliştirmeye devam ediyoruz. Kitlesel fonlama platformu olarak faaliyet gösteren Fongogo ile de bu kapsamda esnaf ve girişimciler için çok faydalı bir iş birliği yaparak ‘Hayat Bulsun’ etkinliğini başlattık.”

Şekerbank
Şekerbank

Fongogo Kurucu Ortağı ve Üst Yöneticisi Ali Çebi de kendi görüşlerini bildirdi:

“Bugün tüm dünyada yeni nesil girişimciler tohum aşamasından büyüme aşamalarına kadar ihtiyaç duydukları kaynaklara kitle fonlaması kampanyaları ile ulaşıyor. Ülkemizin köklü bankalarından Şekerbank ile başlattığımız iş birliği sayesinde, girişim fikirlerini daha hızlı gerçekleştirerek geleceği yeniden yaratmanın peşinde olan tüm girişimcilerimizi ve esnafımızı platformlarımızda proje başlatmaya davet ediyoruz.”

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.