Ana SayfaKredilerGaranti Bankası Konut Kredisi Faiz Oranları 2018

Garanti Bankası Konut Kredisi Faiz Oranları 2018

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası’nın ülkemizde çok fazla şubesi bulunuyor. Şubelerine ek olarak çeşitli kanallardan müşterilerinin yanında olan banka, uygun faiz oranlarıyla da müşterilerinin yanında oluyor. Garanti Bankası konut kredisi faiz oranları incelendiği zaman avantajlı olup, kişiye özel ödeme planları da sunuluyor.

Garanti Bankası Konut Kredisi Faiz Oranları

Garanti Bankası tarafından konut almak isteyen kişilere ekspertiz raporu sonucunda kredi veriliyor. Eğer ev satın almak istiyorsanız evin değerinin dörtte üçü kadar kredi çekebileceğinizi unutmamanız gerekiyor. Yani evin yüzde yirmi beşi kadar peşinatınızın olması şarttır.

Bu banka tarafından sizlere sunulan konut kredisi kampanyası için geçerli olan faiz oranı 1,45’tir. Yani konut kredisinden faydalandığınızda 1,45 faiz oranını kabul etmiş olursunuz. Buna ek olarak kredi için talep edebileceğiniz vade sayısı 1 aydan başlıyor, birer birer artarak 240 aya kadar çıkıyor. Eşit taksitli ya da taksitleri azalacak şekilde yapılandırma yapabilirsiniz.

Garanti bankası konut kredisi kampanyasından faydalanarak 100 bin liralık bir kredi çekmek istediğinizde evvela bankaya 500 lira kredi tahsis ücreti ödemeniz gerekiyor. Kredi tahsis ücretini ödedikten sonra ek masrafları da ödemelisiniz. Eğer masrafları peşin olarak ödeme şansınız yoksa bu masraflar daha sonra kredinizin içinde kesilir, size eksik para verilir.

Kredi için belirlenen ekspertiz ücreti ortalama 750 liradır. Bu ücret değişiklik gösterebilir. Çünkü evin durumu ve konumuna göre yapılan çalışmalar değişebiliyor. Ek olarak kredinin son masrafı taşınmaz rehin ücretidir ve bunun için de ortalama 180 lira ödemeniz gerekiyor.

Garanti Bankası 100 Bin Lira Konut Kredisi

100 bin TL kredi için 120 ay vadeli bir şekilde ödemek üzere Garanti Bankası konut kredisi faiz oranları kabul edip, kampanyasından faydalanırsanız ayda eşit taksitlerle 1.763,40 lira ödemeniz gerekir. Bu taksit miktarı eşit taksitli kredi için geçerlidir, aksi halde taksit tutarları değişiklik gösterebilir. 100 bin lira olarak almış olduğunuz konut kredisi toplamda 211 bin 608,60 lira olarak geri ödemeniz gerekiyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.