Ana SayfaGündemVakıfBank’tan Güvenli “VBanko Çek Dijital” Yeniliği

VakıfBank’tan Güvenli “VBanko Çek Dijital” Yeniliği

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İşlemlerde öncelik konusunda artırıma giden VakıfBank, ürettiği ‘VBanko Çek Dijital’ yeniliği ile çeki alan ve keşide eden için dijital kullanım kolaylığı sağlıyor.

VakıfBank’tan tarafından gelen açıklamaya göre, salgın zamanında işletme sahipleri tüm bankacılık işlemlerini uzaktan yönetmelerini kolaylaştıracak yöntemler sunan VakıfBank, ticari mobil uygulamalarının alt yapısını kolay, hızlı ve gelişmeye yönelik yapmaya devam ediyor. Teminat mektubu için sağlanan güvenliği ve çekin dolaşım kolaylığını bir araya getiren ‘VBanko Çek Dijital’, güvenli ticaretin daha da hızlı ve etkili bir şekilde yürütülmesine destek olmaktadır.

VBanko Çek Dijital Anında Sorgulama Yapıyor!

VBanko Çek Dijital Anında Sorgulama Yapıyor!
VBanko Çek Dijital Anında Sorgulama Yapıyor!

VakıfBank yeni çıkardığı uygulaması ile salgın sürecinde işletme sahiplerinin tüm bankacılık işlemlerini uzaktan yönetmelerini kolaylaştıracak adımlar atarak ticari mobil uygulamalarının alt yapısını güçlendirmeye devam ediyor. Teminat mektupları için güveni çekin dolaşım kolaylığıyla birleştirerek ‘VBanko Çek Dijital’, güvenli ticarette daha hızlı ve etkili bir şekilde yürütülmesine büyük oranda yardımcı oluyor.

VakıfBank, VBanko ile yasal sorumluluk tutarından daha fazlasını garanti altına alarak, çeki alan ve keşide eden kişiler için dijital boyutta işlem kolaylığı tanıyor. Burada çeki alan kişi, VakıfBank müşterisi olmasa bile, çekte bulunan karekodu VakıfBank Mobil uygulamasında okutarak garanti tutarını ve geçerlilik tarihini anında sorgulayabilme imkanını tanıyabiliyor. Ayrıca diğer etkili özelliği ise çeki keşide eden VakıfBank müşterileri, VakıfBank Mobil üzerinden limitleri içerisinde bulunan diledikleri garanti tutarını anında belirleme ayrıcalığına sahip oluyorlar.

Ticareti Kolaylaştıran Ürün ve Hizmetlerle İşletmelerin Yanındayız!

Ticareti Kolaylaştıran Ürün ve Hizmetlerle İşletmelerin Yanındayız!
Ticareti Kolaylaştıran Ürün ve Hizmetlerle İşletmelerin Yanındayız!

Görüşlerine yer verilen VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Hazım Akyol;

“VBanko Çek Dijital ile işletmelerin nakit akışlarının düzenlenmesine katkıda bulunarak ticari yaşamın devamlılığını desteklediklerini belirtti. KOBİ, Ticari ve Kurumsal segmentteki müşterilere yönelik ürün ve hizmetleriyle reel ekonominin ihtiyaçlarına etkin çözümler üreten ‘VakıfBank şu an için çek karşılığını güvence altına alan VBanko Çek Dijital ile ticarette güven ortamını destekliyoruz” dedi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.