Ana SayfaGündemVakıfbank’ın Yeni Hedefi KOBİ Müşterilerinin Sayılarını Artırmak!

Vakıfbank’ın Yeni Hedefi KOBİ Müşterilerinin Sayılarını Artırmak!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

KOBİ’ler için hedeflenen ihtiyaçlara uygun inovatif çözümler sunmanın yanında VakıfBank yılsonu hedefi, ihracat yapan KOBİ müşterilerinin sayısını iki katına çıkarmak.

Aktif büyüklük olarak Türkiye’de listeler arasında ikinci sırada yer alan Vakıfbank, pandemi süresinde KOBİ müşterilerini yalnız bırakmayarak müşteri memnuniyetini artırdı. KOBİ’lere önemli ölçüde etkiler yaratan ve likidite sıkıntısına giren dönemde de İşe Devam Destek kredisi, Çek Ödeme Destek Kredisi, Maaş Ödeme Destek Kredisi ve Turizm Destek Kredisi gibi kredileri gibi çeşitleri açıklayarak yardımlarını dile getirdi. Tedarik süreci içerisinde yaşanan sıkıntıların giderilebilmesi için kredi kartı ve kredili mevduat hesabı gibi ürünlerde limit artışına gidildi.

Hedefimiz KOBİ Müşterilerinin Sayısını İkiye Katlamak!

Hedefimiz KOBİ Müşterilerinin Sayısını İkiye Katlamak!
Hedefimiz KOBİ Müşterilerinin Sayısını İkiye Katlamak!

VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Hazım Akyol, bankanın KOBİ alanına yönelik çalışmalar hususunda değindiği açıklamalarda:

“KOBİ’lere yönelik çalışmalarımızda öncelikle bankamızın ihracatçı KOBİ’lere sağlayacağı ürün ve hizmetleri geniş kitlelere ulaştırmak için mevcut yapımızı güçlendirdik. Bu alanda ciddi gelişim sağladık. Eğitimler verdiğimiz uzman saha personelimizle gerek online gerekse yüz yüze müşteri ziyaretleri gerçekleştirdik.  KOBİ’lerin ihtiyaçlarına uygun, tam anlamıyla terzi usulü çözümler getirdik. Sonuç olarak; 2020 yılsonundaki ihracat hacmimize 2021 yılının ilk yarısı itibarıyla ulaşmış durumdayız. Yılsonu hedefimiz ise bankamızla çalışan, ihracat yapan KOBİ müşteri sayımızı iki katına çıkarmak” dedi.

Merkez Bankası Faizine Endeksli İlk Kredi

Merkez Bankası Faizine Endeksli İlk Kredi
Merkez Bankası Faizine Endeksli İlk Kredi

Türkiye ekonomisine doğrudan katkısıyla yeni bir kredi imkanı yaratan “Çıpa Kredisi”ni uygulamaya alarak bu kredi sektöründe de ayrıcalık yaratan Vakıfbank, sektör içerisinde ilk ve tek Merkez Bankası politika faizine endeskli olmak üzere oluşturmuştur. Faiz oranları Merkez Bankası Politika faiz oranları düşüşe geçtiğinde azalan, yüksleiş gördüğünde de sabit kalarak yapıyı kurgulayan bir “Çıpa Kredisi” ile KOBİ’ler olası faiz riskine karşı korunmuş olmaktadır. Bu sayede yatırımlar da hız kesmeden devam ederek işlem gücünü korumaya almış olmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.