Ana SayfaGündemAkbank, Özür Dileme Amacıyla Kredi İmkanlarında Esneklik Tanıyor!

Akbank, Özür Dileme Amacıyla Kredi İmkanlarında Esneklik Tanıyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank’ın geçtiğimiz haftada yaşadığı teknik sorun sonrasında müşterileri için özür maksadıyla yaptığı işlemlerin esnekliğinde şu an için kredi imkanlarında esneklik gündemde.

Kredi kartı başvurusu yapacak olan kişiler için yapılan kredi imkanları esnekliği sonunda Akbank ilk tercih edilme sıralarında yer alıyor. Akbank Axess kredi kartında tüm iş yerlerinden neredeyse geçerli kılabilecektir. Popüler seviyede kullanıcı oranına sahip olduğundan yaşanılan sorunun etkilememesine yönelik özür maksatlı avantajlı kampanyalar başlattı. Kredi kartı başvurusu yapmak isteyen kişiler banka politikalarında geçerli olan uygunlukların sonunda kredi kartını alabileceklerdir.

Kredi İmkanlarında Esneklik Üzerine Başvuru Nasıl Yapılır?

Kredi İmkanlarında Esneklik Üzerine Başvuru Nasıl Yapılır?
Kredi İmkanlarında Esneklik Üzerine Başvuru Nasıl Yapılır?

Akbank üzerinden kredi kartı başvurusunu yapmak isteyen kişiler banka şubelerine gidilirse sadece kimlikleri ile işlemleri tamamlayabileceklerdir. Sadece başvuru yapılan şubede kart basımının yapılması gerekmektedir. Anında kart basımı ile müşterilere kredi kart imkanını sunar. Şubeye gidildiğinde başvuru sonrasında onay alındıktan sonra temsilci kişi size kartı basar ve şifre oluşması sonrasında hemen kullanıma geçebileceksiniz. Kredi kartında onay sonrasında banka kredi notunun 1200 ve üzerinde olması gerekir. Diğer bir konu ise banka çalışmaları olan kişi bu çalışma süresinde gecikmeye neden olmamalıdır. Düzenli kredi kartı ödemesi ya da kredi ödemesi olarak kullanım sağlayan müşteriler, Akbank üzerinden anında basım yapılan kredi kartlarını hızlı bir şekilde teslim alabilirler.

Akbank Axess Kredi Kartı Başvurusu

Akbank Axess Kredi Kartı Başvurusu
Akbank Axess Kredi Kartı Başvurusu

Kredi kartında başvuru için şubelerde gidiş istemeyen kişiler bankaya ait resmi internet sitelerinden faydalanarak kredi kartı başvuru formunu doldurmalarıyla süreci başlatabilirler. Formun doldurulmasının ardından kimlik numaralarıyla birlikte cep telefonu numaraları verilmelidir. İşlemlerin son bulmasının ardından bilgilerin hepsi telefonunuza mesajla bildirilecektir. Kredi işlemlerinin sonucunda olumlu dönüş için kişi Genel Müdürlük tarafından aranacaktır.

Online olarak yapılan kredi kartı başvurusu süresinde onay alma durumunda banka ne kadar limitle onay aldığınızı sizlere söyleyecektir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.