Ana SayfaGündemKredi Alımlarında Kolaylık Başlarken 7 Farklı Seçenekle Yeni Fırsatlar Geldi!

Kredi Alımlarında Kolaylık Başlarken 7 Farklı Seçenekle Yeni Fırsatlar Geldi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İhtiyaç kredileri üzerinden zorlanan vatandaşlar için kredi alımlarında kolaylık sağlamak için adım atılmışken en düşük faizlerin belirlenmesi ve yüksek limitler üzerine ödeme kolaylıkları imkanı oluşturuldu.

İhtiyaç kredilerinde kullanılacak olan bankalarda izlenenler üzerine isteksizlik döneminde erime başladı. Bankalar üzerine yaz sonunda başlayarak daha düşük faiz oranlarında kredi imkanları sunulurken kredi alımlarında kolaylık sağlanması için yeni dönem ihtiyaç kredileri ve faizlerle kullanıcılar için aktifleşti.

Kredi Alımlarında Kolaylık Sağlamada En Düşük İhtiyaç Kredisi

Kredi Alımlarında Kolaylık Sağlamada En Düşük İhtiyaç Kredisi
Kredi Alımlarında Kolaylık Sağlamada En Düşük İhtiyaç Kredisi

En düşük faizle belirlenen ihtiyaç kredilerinde TEB kampanyalarında ilk sıralarda yer alırken TEB, müşteriler üzerinde kredi kullanımlarında da daha çok düşük faizle oran sağlar.

Ancak ilanlarda kredi kampanyaları herkes için geçerli değilken banka müşterilerinde SMS ile başvuru yapmaları durumu üzerine 0.99 faizle oranı sunuyor. Banka üzerinden sağlanan kredilerin kampanyasında limit tam olarak 3.000 TL olarak açıklanmıştır ve düşük limitlilerde de ihtiyaç kredilerine kampanyalar 6 ay vade ile ödeme planı kapsamında sunulmaya başlandı. Kampanya kapsamında ise TEB kredi üzerinde dijital ortamlarda başvuru yapmayı beklemektedir.

7 Farklı Seçenekle Yeni Fırsatlar
7 Farklı Seçenekle Yeni Fırsatlar

Kredi alımlarında kolaylık oluşmaya başlandığında herkesin faydalanabileceği krediler üzerinde İNG Bank, geçerli olan kredilerde kampanya üzerinden müşterileri için %1.35 ve %1.39 faizle imkan tanımaktadır. İNG Bank ilk defa kendisi için çalışma sağlayacak olan müşterilerin doğrultusunda 1.35 faiz oranıyla 3 ay erteleme imkanı olan 50.000 limit üzerinden ihtiyaç kredisi veriyor.

Banka içerisinde kredi paketlerinde müşteriler tam olarak 36 ay vade fırsatı ile imkan buluyor. QNB Finansbank ise müşterisi olan ve olmayan herkese %1.39 faiz oranıyla kolay ödemeli 70.000 TL ihtiyaç kredisi sağlıyor. İki bankada müşteriler üzerinden sadece kredi puanlarının yüksek olmasını istemektedir.

En Yüksek ve 7 Farklı Seçenekle Sunulan İhtiyaç Kredileri

En Yüksek ve 7 Farklı Seçenekle Sunulan İhtiyaç Kredileri
En Yüksek ve 7 Farklı Seçenekle Sunulan İhtiyaç Kredileri

Yapı Kredi Bankası müşterileri açısından oldukça yüksek limit üzerinden ihtiyaç kredilerine imkan verirken, müşteriler üzerinde aylık kazançlarda çok yüksek olması durumunda kredi puanlarında olumlu olması durumu ile bankada 200.000 TL kredi sağlanırken banka içinde ek teminatlarda isteme hakkı bulunur.

Vakıfbank müşterileri olarak kredi alımlarında kolaylık için yapılacak olan ödemeler üzerine farklı seçenekler sunarken banka müşteriler kredi taksitlerinde ödeme seçeneklerini sunmaktadır. Banka müşteriler kredi taksitleri üzerine ödeme aralığı belirleyerek ya da gelirlerde 7 farklı olan oluştururken kolay ödeme seçenekleri artış gören taksitlerle azalışa giren taksitlerin yanı sıra eşit ödemeli taksitleri de sunmakta. Bu işlemlerin yanı sıra bir de balon ödemesi denilen 3 ay da bir ya da 2 ayda bir ödenecek süre tanınan ödemeler vardır. Son ödemelerde ise serbest ödemelerle yapılan krediler de bulunmakta. Banka bu ödeme imkanlarında 125.000 TL kredi olanağı da sağlamaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.