Ana SayfaGündemAlternatif Bank’tan İhracatçıya Güç Katan Paket

Alternatif Bank’tan İhracatçıya Güç Katan Paket

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Alternatif Bank, ihracatçıya sağlanan kredilerle öncü olarak dış finansmanda da reel ekonomiye desteğin artırılması adına ihracatçıya güç katan paket hizmetini oluşturdu.

Banka alanında ihracat yapan firmalarda dış ticaret alanında hem bankacılılık dışı hizmetleri hem de bankacılık ürünlerini daha avantajlı sunacak. İhracatçıların yararlanacağı İhracatçıya Güç Katan Paket adıyla yeni bir hizmet olarak müşterilere sunulacak.

İhracatçıya Güç Katan Paket

İhracatçıya Güç Katan Paket
İhracatçıya Güç Katan Paket

Bu paket kapsamında Alternatif Bank daha avantajlı fırsatları finansman erişimi ile sunmanın yanı sıra bir de firmalara EFT, havale, çek karnesi gibi bankacılık ürünlerinden alınan ücreti komisyonlara ekstra olarak sunuyor. Paketin önceliğinde kapsamına bakılırsa ihracatı arttırmak isteyen müşteriler, akreditifler, krediler, garanti mektupları, vergiler, bilanço yönetimi, finansal analiz gibi konularda kapsamlı eğitimler düzenliyor. Diğer yandan da dış ticaret alanında teknik ya da mevzuatsal süreçler hakkında da danışmanlık hizmeti sunuyor. Bunların yanında ihracatçıların hayatlarını kolaylaştıracak asistans hizmetleri sağlıyor.

Danışman Bankacılar

Danışman Bankacılar
Danışman Bankacılar

İhracatçıya Güç Katan Paket ile ilgili görüşlerini bildiren Alternatif Bank Kurumsal ve Ticari Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yeşim Şimşek:

“Dış ticaret ve özellikle de ihracat, Alternatif Bank olarak odaklandığımız, yetkin insan kaynağımızla değer yarattığımız bir alan. İhracatın ülke ekonomisinin sürdürülebilir büyümesindeki öneminden hareketle, müşterilerimizi hem finansal açıdan hem de bilgi birikimimizle en üst seviyede desteklemeye gayret ediyoruz.

Bu alanda kendimizi ‘Danışman Bankacılar’ olarak konumluyor, uzman ekibimizle, müşterimiz olsun veya olmasın, dış ticaret yapan tüm firmalarla bilgi ve deneyimimizi paylaşıyoruz. Son yıllarda dış ticaretin finansmanında başarılı bir büyüme gösteriyoruz. Özellikle 2018’den bu yana banka olarak finanse ettiğimiz dış ticaret hacminin dolar bazında %40 artması ve geçtiğimiz yılsonunda 3,2 milyar dolara ulaşması bu alanda yarattığımız değerin önemli bir göstergesi.

Dış ticaret alanında müşterilerimize finansal anlamda her yıl artan hacimle katkı sunarken, 2019 yılında devreye giren ‘Dış Ticaret Danışman Hattı’ ve düzenli şekilde devam eden ‘Dış Ticaret Eğitim Seminerleri’ serisiyle de ciddi bir danışmanlık desteği sağlıyoruz. Şimdi de bu hizmetleri, müşterilerimizin çok avantajlı şekilde faydalanabileceği bir pakette topladık ve ‘İhracatçıya Güç Katan Paket’ adıyla kullanıma sunduk.

İhracat yapan firmalarımız bu paketle iş süreçlerinde ihtiyaç duydukları birçok bankacılık hizmetinden masrafsız veya çok avantajlı imkânlarla faydalanacak. Aynı zamanda yeni pazarlara açılmak isteyen tüm müşterilerimize ihracat süreçleriyle ilgili her türlü konuda uzman ekiplerimizle danışmanlık verecek, asistan hizmetlerimizle de hayatlarını kolaylaştıran çözümler sağlayacağız. Hedefimiz ‘danışman ve basiretli bankacılık’ anlayışımızla, ülkemiz ekonomisine ve ihracatçılarımıza her yıl artan bir hacimle desteğimizi sürdürmek.” dedi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.