Ana SayfaBanka İş İlanlarıAkbank İç Anadolu Gişe Yetkilisi Personel Alımları

Akbank İç Anadolu Gişe Yetkilisi Personel Alımları

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank Banka İş İlanları

Türkiye çapında birçok bankacılık uygulamasının öncüsü olan Akbank, geniş bir dağıtım kanalıyla müşterilerine ve Türkiye ekonomisine destek sağlamaktadır.

Geçmişten bugüne birçok özel fırsatı hem müşterileri, hem kendisi hem de çalışanları için sağlayan Akbank İç Anadolu Gişe Yetkilisi Personel Alımları gerçekleştirmektedir. Bankacılık alanında kariyerinde Akbank tecrübesi edinmek isteyenler için yayınlanan banka iş ilanına başvurular başladı.

Banka iş ilanları için üniversitelerin ilgili örgün lisans bölümlerinden mezun adaylarla ilgilenmektedir. Bankaya yapacağınızi iş başvurusu için Afyon ve çevresinde ikamet ediyor olmanız gerekmektedir. Banka personel alımı için ayrıca bazı koşullar da öne sürmektedir.

Adayların 1988 ve sonrası doğumlu olmaları gerekmektedir. Erkek adaylar içinse askerliğini tamamlamış adaylar ya da en az 2 yıl tecil ettirmiş olmaları gerekmektedir.

İş ilanları için ayrıca müşteri odaklı çalışabilecek, dinamik, güler yüzlü ve etkili bir iletişim sahibi kimseler, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, takım çalışmalarına yatkın adayların iş başvurusu beklenmektedir. Banka iş ilanlarına yapacağınız bu başvuru için ayrıca 2016 yılı içerisinde başka bir işe alım sınavına katılmamış ve bankanın daha önce düzenlemiş olduğu sınavların sözlü aşamalarında başarısız kabul edilmemiş olmak gereklidir.

Bankanın personel alımları bağlamında belirtilen iş tanımı; Afyon ili ve ilçelerinde Gişe yetkilisi olarak görevlendirilecek adaylar aranmaktadır.

Bankanın iş ilanına son başvuru tarihi olarak 31 Ekim 2016 belirtilmiştir.

Akbank Gişe Yetkilisi İç Anadolu Personel Alımları, iş ilanına başvurularınız ve daha detaylı bilgi için bu bağlantıları kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/akbank-gise-yetkilisi-ic-anadolu-bolge-825161

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.