Ana SayfaGündemAkaryakıtta Sıfır Faiz Avantajı Denizbank'tan Geldi!

Akaryakıtta Sıfır Faiz Avantajı Denizbank’tan Geldi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Sıfır faiz avantajı sunan banka duruma göre 15 Ekim tarihine kadar Üretici Kart ile yapılan akaryakıt harcamaları üzerinden faizsiz 6 ay vade imkanını da destekliyor. 15 Ekim sonrasında ise kampanyaya 5 ay vade ile 0 faiz avantajına devam edecek.

Sıfır faiz avantajı sunan Denizbank, 15 Ekim tarihinden itibaren faizsiz 5 ay vade ile devam edecek ve tarım alanında da yüzde 47 oranla Pazar payında özel bankalar arasında ilk sırada olmaya devam ediyor. Bp ile çiftçiler arasında tarımsal faaliyetleri ihtiyaç duyarken akaryakıt harcamalarını avantaja dönüştürecek bir iş birliğini gerçekleştiriyor.

Akaryakıtta Sıfır Faiz Avantajı

Akaryakıtta Sıfır Faiz Avantajı
Akaryakıtta Sıfır Faiz Avantajı

Sektöre bakıldığında ilkleri yaşatan Üretici Kart’ın, şu an yaklaşık 620 bin üretici için kullanılır olduğuna dikkat çeken DenizBank Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Burak Koçak, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Üreticiye fırsatlar sunmaya devam edeceğiz.”

“Tarım yolculuğumuzda çiftçilerimizi hep ekmeğini topraktan çıkarıp bizimle paylaşan aile fertlerimiz olarak gördük. Elde ettikleri geliri artırıp masraflarını azaltarak üretimi sürdürülebilir kılmak için yoğun şekilde çalıştık, çalışıyoruz. Akaryakıt dağıtım sektörünün öncü kurumlarından Bp ile yaptığımız iş birliği ile en önemli ihtiyaçlarından birine yanıt vermekten mutluluk duyuyoruz. Tarıma katkımızı, memleketimize duyduğumuz sorumluluk bilinciyle devam ettireceğiz.”

Pandemi ile Tüm Dünyada Tarımın Önemini Anladı!

Pandemi ile Tüm Dünyada Tarımın Önemini Anladı!
Pandemi ile Tüm Dünyada Tarımın Önemini Anladı!

Pandemiyle birlikte tarımın, tarımsal ürünlerin öneminin tüm dünya tarafından bir kez daha hatırlandığına dikkat çeken bp Türkiye Perakende Akaryakıt Operasyon Direktörü Ersin Akmanoğlu, “Tarımın önemi eskiden de biliniyordu fakat pandemi ile birlikte tüm dünyada bir kez daha anlaşıldı. Binalar, yollar yapabilir, araçlar üretebiliriz ancak tarım yok ise yaşam durur. Dolayısıyla toprak ve onu işleyen, gıdanın sürekliliğini sağlayan çiftçilerimiz, hepimiz için çok önemli. bp Türkiye olarak ülke ekonomisine sunduğumuz yüksek katma değerin yanı sıra DenizBank gibi önemli ve büyük bir markayla çiftçilerimize destek olmak istedik. Ülkemiz için yüksek katma değerli projelerin içinde olmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.