Ana SayfaKredilerVakıfbank’tan 50 Bin Lira Masrafsız Bayram Kredisi 2016

Vakıfbank’tan 50 Bin Lira Masrafsız Bayram Kredisi 2016

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank 2016 Bayram Kredisi

Kurban Bayramı’na özel kredilere bir yenisini de Vakıfbank ekledi. Öyle ki Vakıfbank sayesinde kredi çekmek isteyen kişiler 1000 liradan 50 bin liraya kadar kredi çekme hakkına sahipler. Üstelik Vakıfbank her kesimden insana kredi verebiliyor. Bu bağlamda emekliler, özel sektör çalışanları ya da kamu personelleri Vakıfbank sayesinde kredi alabiliyorlar. Krediye başvuru için SMS yöntemini kullanabilirsiniz.

Vakıfbank bayram kredisi kampanyası 2 farklı faiz oranıyla oluşturulmuş durumda. Buna göre masrafsız ve masraflı kredi seçeneklerinden birini seçmeniz gerekiyor. Masraflı kredide binde 5 kredi tahsis ücreti ve BSMV ödemeniz gerekirken masrafsız kredide bu masrafları ödemiyorsunuz. Ancak masraflı kredi için belirlenen kredi faiz oranı 1,27 iken masrafsız kredi için belirlenen kredi faiz oranı 1,36’dır.

Bu kredide kesin şart olarak sizlerden kefil istenmiyor. Ancak duruma göre Vakıfbank sizlerden kefil talep edebilir. Bu gibi durumlarda kefil yerine gayrimenkul ipoteği de yaptırabilirsiniz. Fakat bunun için ek masraflar ödemeniz gerektiğini unutmamanız gerekiyor.

Krediyi aldıktan sonra faiz oranı değiştirilmez, borç bitene kadar sabit kalır. Bankadan kredi aldığınızda sizlere bir ödeme planı verilecektir.

Eğer 36 ay vade ile 50 bin liralık bir masrafsız bayram kredisi alırsanız aylık taksit tutarınız 1846 lira olacaktır. Aynı krediyi masraflı olarak aldığınızda ise 1814 lira ödemeniz gerekir. Masraflı kredinin toplam masrafı 250 liradır. Dolayısıyla kredi tahsis ücreti ödeyerek almış olduğunuz kredi daha avantajlı görünüyor.

Kredi için hayat sigortası yaptırmanız da gerekiyor. Durumunuza göre hayat sigortası bedelleri değişebilir. Bunun için en yakın Vakıfbank şubesine uğrayabilirsiniz.

 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.