Ana SayfaGündemGaranti BBVA’dan Elektrikli Bisiklet Ürünlerine Özel Alışveriş Kredisi

Garanti BBVA’dan Elektrikli Bisiklet Ürünlerine Özel Alışveriş Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti BBVA, çevreye ve insan hayatına olan katkısını önemseyen bir hareketle elektrikli bisikletler için kullanımı teşvik ederek daha çok yaygınlaştırmak adına özel alışveriş kredisi için yeni bir iş birliğine imza attı.

Şehir hayatında sürekli gelişme gösteren ve hızlı temposu içerisinde son yıllarda kullanım rahatlığı, taşınabilirliği, çevreci olması ve en önemlisi geleneksel ulaşım sistemleri arasında olan bisiklet gündemde olmaya devam ediyor. Alternatif yaratması nedeniyle giderek daha fazla tercih edilmeye başlayan ürünleri hayatımızı kolaylaştırmaya devam ederken bu konuda Garanti BBVA elektrikli bisiklet ürünlerine özel alışveriş kredisi imkanı sunuyor.

Yenilikçi ürün ve hizmetlerde müşterilerin hayatlarında değer katabilme vizyonu ile sürdürebilme amacıyla enerji verimliliğini odaklayan ve buna göre hareket eden elektrikli bisikletlerin kullanımını teşvik etmek amacıyla ürünlerin kullanımı artırmak amacıyla özel alışveriş kredisi imkanı oluşturuyor. 

Elektrikli Bisiklet Ürünlerine Özel Alışveriş Kredisi

Elektrikli Bisiklet Ürünlerine Özel Alışveriş Kredisi
Elektrikli Bisiklet Ürünlerine Özel Alışveriş Kredisi

Banka, Alba Elektrikli Ulaşım Sistemleri ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında müşterilerine odaklanmaktadır. Alba’nın düşük karbon ayak izi, enerji verimliliğinde ve yeşil ulaşım temalarını benimseyen hem kişisel kullanım rahatlığı sunan hem de çevreci taşıt özelliği olan bisiklet ürünlerine özel alışveriş kredisi imkanını değerlendiriyor. Alba bayilerinin de yardımıyla pos cihazını kullanarak, cazip faiz oranları ve uygun ödeme koşullarıyla yeni bir alışveriş kredisi imkânı için hazırlanmakta.

Garanti BBVA Yatırım Bankacılığı ve Finansman Direktörü Emre Hatem, “Son dönemde şehir hayatının hızlı temposu içerisinde kullanım rahatlığı, taşınabilirliği, çevreci özelliği ve en önemlisi zaman ve maliyet açısından geleneksel ulaşım sistemlerine alternatif yaratması dolayısıyla elektrikli bisikletler giderek daha fazla tercih ediliyor. Sürdürülebilirliği, çevre dostu ürünleri ve karbon sıfır alternatif ulaşım araçlarını hayatlarının bir parçası haline getirmek isteyen tüm müşterilerimiz Alba ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği sayesinde alışveriş kredilerine hızlıca ulaşma imkanı buluyorlar” dedi.

Garanti BBVA Tüketici Finansmanı Direktörü Koray Öztopçu ise “Pandeminin etkisiyle toplu taşıma araçlarını kullanmak istemeyen kişilerin çevreye dost ulaşım alternatiflerine yöneldi. Bu durum da elektrikli bisiklete olan ilgiyi artırdı.  2025 yılında Avrupa’da satılan her iki bisikletten birinin elektrikli olması bekleniyor. Ülkemizde de elektrikli bisiklet kullanım oranının her yıl %20 artması öngörülüyor. Biz de Alba ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği kapsamında elektrikli bisiklet sahibi olmak isteyen müşterilerimizin kolayca alışveriş kredisi kullanabilmesini sağlıyoruz. Garanti BBVA olarak, sürdürülebilirliğe verdiğimiz önem doğrultusunda çevreye dost ürünlerimize bir yenisini eklediğimiz için mutluyuz” dedi.

Alba Elektrikli Ulaşım Sistemleri Açısından Kredi İmkanı

Alba Elektrikli Ulaşım Sistemleri Açısından Kredi İmkanı
Alba Elektrikli Ulaşım Sistemleri Açısından Kredi İmkanı

Krediyle ilgili bilgi veren Alba Elektrikli Ulaşım Sistemleri CEO’su Bora Urş, “Sürdürebilir ulaşımın temelini oluşturan elektrikli bisikletler tüm ulaşım alışkanlıklarını tamamen değiştirecektir. Ürettiğimiz ürünlerin satış kanallarında Garanti BBVA ile gerçekleştirdiğimiz alışveriş kredisi olanağından dolayı mutlu ve gururluyuz. Umarım, bu iş birliği sayesinde söz konusu ürünler daha ulaşılabilir ve hızlı bir şekilde kullanıcılara erişebilecek ve sektörde farklı işbirlikleri için de örnek oluşturacaktır” şeklinde konuştu.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.