Ana SayfaKredilerAkbank’tan Bayrama Özel 3 Ay Borç Ertelemeli Kredi

Akbank’tan Bayrama Özel 3 Ay Borç Ertelemeli Kredi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank’tan 3 Ay Borç Ertelemeli Kredi

Akbank sayesinde alabileceğiniz birçok kredinin borç erteleme özelliği bulunuyor. Ancak genel olarak borç erteleme özelliği bulunan kredileri alıp borcunuzu birkaç ay ertelediğinizde kredi faiz oranları yükseliyor. Yani vade sayısını çoğalttığınız sürece kredi faiz oranı da artış gösterecektir.

Akbank direkt kredi kapsamında alabileceğiniz kredinin maksimum limiti 15 bin liradır. Ancak bu limit sadece internetten başvuruya özeldir. Eğer sizler en yakın Akbank şubesine giderek başvuru yapabilirseniz daha fazla miktarda bir kredi için de başvurabilirsiniz. Akbank internet sitesinden krediye başvurmanız halinde krediyi alıp alamayacağınız konusunda sizlere bilgi veren bir sms alıyorsunuz.

Akbank direkt kredi için belirlenen kredi faiz oranı yüzde 1,39’dur. Bu krediyi almak isteyen kişilerin çeşitli masrafları ve ek ücretleri de ödemesi gerekiyor. Örneğin kredi için belirlenen kredi tahsis ücreti 75 liradır. 75 liralık kredi tahsis ücreti 15 bin lira kredi alan kişiler için geçerlidir.

Akbank direkt kredi için hayat sigortası yaptırmanız gerektiğini de unutmanız gerekmiyor. Buna ek olarak BSMV gibi çeşitli vergiler de krediye eklenmektedir. Kredi için herhangi bir kefil gerekmiyor.

Kredi almanız halinde ilk 3 ay borç erteleme özelliğini kullanabilirsiniz. Böylece krediyi aldığınız süreden tam 3 ay sonra taksit ödemeye başlarsınız. Kredi için belirlenen faiz oranı sabit olmakla beraber 1 aydan 36 aya kadar tüm vade seçenekleri için kredi faiz oranı 1,39’dur.

15 bin liralık bir kredi alarak 36 ay vade isteyen kişiler Akbank’a bu kredi için aylık olarak 557 lira ödeme yaparlar. Daha detaylı bir hesaplama tablosuna ulaşmak için Akbank resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.