Ana SayfaGündemDijikolay ile Ticari Hayatta Zorluklara Çözüm!

Dijikolay ile Ticari Hayatta Zorluklara Çözüm!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ticari müşteriler üzerinde gerçekleşen dijitalleşme, ihtiyaçların karşılanmasını sağlayan ürün ve hizmetlerini tek alanda toplayarak insanlara sunan İş Bankası, firmaların hayatını kolaylaştırması üzerine DijiKolay ile çalışma sağlıyor.

Türkiye İş Bankası, esnaf ve KOBİ’lerin ticari hayatları üzerinde kolaylık sağlamak için yeni bir çözüm üretti. Ticari müşteriler için dijitalleşme ihtiyaçlarını karşılayan ürün ve hizmetleri tek alan içinde kapsayarak kolay ve ayrıcalıklı bir şekilde sunuyor.

E-dönüşüm ile sağlanan hizmetlerin e-ticaret ve e-ihracat çözümleri üzerinden ödeme sistemlerinden ön muhasebe ve bulut uygulamalarına kadar her boyutta işletmenin ihtiyacını karşılayacak şekilde gelişim sağladı. 

Dijikolay ile Ticari Hayata Çözüm!

Dijikolay ile Ticari Hayata Çözüm!
Dijikolay ile Ticari Hayata Çözüm!

Banka tarafından oluşturulan dijital dönüşüm kredisi, dijital tedarikçi finansmanı, dijital kasayı, TekCep gibi ürün ve hizmetlerini de içinde bulunduran uygulama sayesinde KOBİ’ler içerisinde rekabet gücünü artırarak, işlerini büyütmesine ve ileriye taşımasına destek olmaya devam ediyor.

E-dönüşüm hizmetleri içerisinden e-ticaret ve e-ihracat çözümlerine, ödeme sistemleri içerisinden ön muhasebe ve bulut uygulamalarına kadar her boyutta işletme üzerinden sağlanması gereken ihtiyacını karşılayacak şekilde ilerletildi.

Her İşin Bir Dijikolayı Var!

İş Bankası
İş Bankası

İş Bankası dijital dönüşüm kredisi için dijital tedarikçi finansmanından, dijital kasa, TekCep gibi ürün ve hizmetlerini de içinde bulunduran KOBİ’ler arasında oluşan rekabet gücünü artırıyor. Ayrıca işlerini büyütmesine ve ileriye taşımasına destek olmaya devam ediyor.

“Ticaretin zorluklarını biliyoruz ancak ‘her işin de bir DijiKolayı var’ diyoruz. E-belgeden ön muhasebeye, pazaryeri çözümlerinden tüm banka kartlarından ödeme alabilecek sanal POS uygulamalarına kadar farklı ihtiyaçları karşılayacak şekilde müşterilerimizin dijital yeteneklerini artıracak yeni bir süreci başlatıyoruz. Yaşayan bir platform olarak tasarlanan DijiKolay, sürekli eklenecek yeni çözümlerle firmaların hayatını kolaylaştıracak.”

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.