Ana SayfaEkonomiEmeklilere Promosyon Ödemeleri Ne Kadar Olacak?

Emeklilere Promosyon Ödemeleri Ne Kadar Olacak?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Uzun süredir gündemde oldukça yer tutmuş olan ve emeklilerin sabırsızlanmasına neden olan emeklilere promosyon çalışmaları için işlemler hızlandırılıyor.

Emekliler için plananlanan promosyon ödemeleri aslında iki bayram arasında halledilmek istenen bir problemdi. Ancak hükümet bazındaki gelişmelerin ve değişikliklerin emekli promosyonlarının gündemden uzaklaştırılmasına neden olduğu belirtilenler arasında yer almaktadır.

Peki emeklilere promosyon ödemeleri ne kadar olacak? Yaklaşık 11 milyonu ilgilendiren bu durum için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndaki devir teslimden sonra tekrar ele alındı. Yeni bakan Mehmet Müezzinoğlu, ayrıca kıdem tazminatı fonu, taşeronların kamuya kadroya alınması ve 30 yılı aşkın süredir hizmet sağlayan memur emeklilerine ek ikramiye konularına da değindi. Emeklilere promosyonun yürürlüğe girmesi ise Müezzinoğlu’nun imzasıyla gerçekleştirilecek.

Bankalarla ve PTT ile görüşmelerin tamamlandığını açıklayan şimdinin İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, hemen hemen her şeyin belirlendiğini belirtti. Hazırlıkların tamamlandığını belirten Soylu, fırsat bulunan ilk anda hizmetin sunulacağını belirtti.

Emekli Promosyonları İçin 900 Liraya Kadar Ödeme Var

Emekli promosyonları için maaşın belirleyici olduğu daha önce birçok kez dile getirilmişti. Emeklilere verilecek promosyonlar,  4 bölümde inceleniyordu. 2 bin lira ve üstünde maaş alanlar için 900 liralık bir ödemenin olacağı verilen açıklamalarda yer almaktadır.

500 liranın altında maaş alanlar için yapılan düzenlemede 3 yıllık dönem için 450 lira verilecek. 500 lira ve bin lira için  ve bin lira ile 2 bin lira arasında maaş alanlar içinse henüz bir rakam belirtilmese de 450 TL ile 900 lira arasında değişen rakamlar olacağı tahmin ediliyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.