Ana SayfaKredilerBorç Transferi Kredisi Veren Bankalar 2016

Borç Transferi Kredisi Veren Bankalar 2016

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Gün gelir ihtiyaçlarınız çoğalır ve bütçeniz bunu kaldıramaz duruma gelebilir. Günümüzde birçok kişinin faydalandığı ürünler olan banka kredilerinden sizde yararlanmak isteyebilirsiniz. Başta küçük çaplı olarak başladığınız bu durum, farklı bankalardan aldığınız borçların birikmesine sebep olabilir.

Farklı bankalardan biriken borçlar ve kredi kartlarının ucunun görülememesi sizler için borç takibini zorlaştırmaya ve bütçenizin yeni bir sıkıntıyla karşı karşıya gelmesine sebep olabilir. Fakat bu kadar endişe etmeyin, bankalar bunun için de sizlere çeşitlendirilmiş kredi ürünlerinden olan Borç Transferi Kredisi gibi hizmetler sunuyor.

Borç Transferi Nedir?

Borç transferi ihtiyaçlarınıza ait borçlarınızın tek bir bankada toplanmasını sağlayarak, oradan kontrol etmenizi sağlar. Bir nevi yeniden yapılandırma olarak da düşenebileceğiniz bu durum kredinizin yeniden yapılandırılarak, size uygun koşullar altında ödeme planı oluşturulmasını sağlar.

Sadece birçok bankada olan ihtiyaç kredisi borçlarınızı tek bir çatı altında toplamak için değil, ödeyemediğiniz borçların da toparlanmasını sağlayabilen yeniden yapılandırma sürecidir. Çeşitli bankalar borç transferi kredisi ile sizlere bu konuda destek sağlamaktadır.

Borç Transferi Kredisi Veren Bankalar Hangileridir?

Borç transferi, bankanız tarafından size de sağlanabilir. Borcunuzu ödemekte zorlandığınız durumlarda yeniden yapılandırma adı altında bankanız bunu sizin borcunuzu ödemeniz için tekrar düzenler. Ancak kullandığınız faiz oranlarına nazaran daha yüksek masraflarla karşılaşabilirsiniz. Bunun dışında bankalara sizin böyle bir teklifle kredi başvurusu yapmanız durumunda banka borcunuzun ödenebileceğinden emin olmak ister. Borcunuzun ödenebilirliğinden emin olan bankalar size bunu sağlayabilir.

Borç transferi için diğer bankalarla iletişime geçmeniz sizin için iyi olacaktır. Çünkü daha avantajlı fırsatlar ve uygun faiz oranlarıyla karşılaşabilirsiniz. Peki borç transferi yapan bankalar 2016 yılı itibariyle hangileridir?

Borç transferi yapan bankaların listesi şu şekildedir, Vakıfbank, Finansbank, Odeabank, Bankpozitif, Şekerbank, Akbank, TEB, Ziraat Bankası, Garanti Bankası, Denizbank, Burgan Bank.

Bu bankalara kredi başvurusu gerçekleştirerek siz de borç transferi kredisinden yararlanabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.