Ana SayfaKredilerFinansbank Enpara’dan Masrafsız İhtiyaç Kredisi!

Finansbank Enpara’dan Masrafsız İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Finansbank Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi

Bankaların birçoğundan kredi almak istediğinizde çeşitli kalemlerde ek masraflar ödemeniz ve krediyi daha sonra almanız gerekir. Ancak Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyasında herhangi bir şekilde masraf bulunmuyor. Masrafsız bankacılık sloganıyla yola çıkan Enpara kredi verirken de aynı anlayışla hareket ediyor. Bu bağlamda Finansbank Enpara ihtiyaç kredisinin masrafsız bir kredi olduğunu belirtebiliriz.

Finansbank Enpara ihtiyaç kredisi faiz oranı 1,29 olarak belirlenmiştir. Bu ihtiyaç kredisi için belirlenen faiz oranı değişken bir faiz oranı değildir. Yani krediyi kim çekerse çeksin bu kredi faiz oranından faydalanarak kredi çekebilir. Zira kredinin faiz oranı müşterinin durumuna göre belirlenmiyor.

Enpara ihtiyaç kredisi için belirlenen esnek vade seçenekleri 1 ay ile 36 ay arasında değişiyor. Finansbank sayesinde ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişilerin Enpara üzerinden kredi başvurusu yaparken 1 ay ile 36 ay arasında vade seçmesi de gereklidir.

Normal şartlarda hayat sigortası yaptırmadığınız sürece birçok bankadan kredi çekemezsiniz. Ancak Finansbank Enpara ihtiyaç kredisinde sigorta masrafından da kurtulabiliyorsunuz. Öyle ki Finansbank Enpara ihtiyaç kredisi sigortasız olarak çekebileceğiniz bir kredidir. Bu kredi için hayat sigortası yaptırmanız gerekmiyor.

Masrafsız ihtiyaç kredisi olan Enpara ihtiyaç kredisi sayesinde almış olduğunuz kredi için kredi tahsis ücreti ödemeniz de gerekmeyecektir. Bu sayede almış olduğunuz kredi için ek olarak yalnızca kredi faiz oranı ödersiniz.

10 bin liralık bir kredi alıp Finansbank’a bunu 36 ayda geri ödemek gibi bir düşünceniz varsa bunu geri öderken ayda 364 lira taksit ödemeniz gereklidir.

10 bin lira olarak aldığınız kredinin geri ödemesi için bankaya toplamda 13 bin 119 TL ödeme yaparsınız. Yani kredinin toplam faiz oranı miktarı 3 bin 119 TL oluyor. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.