Ana SayfaKredilerVakıfbank 2016 Eylül İndirimli Konut Kredisi Faiz Oranları

Vakıfbank 2016 Eylül İndirimli Konut Kredisi Faiz Oranları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank Konut Kredisi Faiz Oranları

Vakıfbank konut kredisi faiz oranları güncellendi ve yeni bir kredi kampanyası müşterilere sunuldu. Bu kredi kampanyası sayesinde Vakıfbank konut kredisi alan kişiler 0,95 faiz oranıyla kredi almış olacaklar. Alınan kredi için geri ödeme seçeneği olarak ise 120 ay vade sunuluyor. Vakıfbank konut kredisinin detaylarını ve özelliklerini u şekilde sıralayabiliriz:

Bu krediyi almak için herhangi bir şekilde teminat sunmanız ya da kefil göstermeniz gerekmiyor. Yalnızca alacağınız konutun ipotek edilmesi yeterlidir. Ancak konutun tüm değeri için kredi çekemezsiniz. Yalnızca alacağınız evin dörtte üçünün değeri kadar kredi alabilirsiniz. Yani bu kredi için belirlenen kredilendirme oranı yüzde 75 olarak belirlenmiştir.

Vakıfbank konut kredisinin yıllık maliyet oranına baktığımızda bu değerin yüzde 14,33 olduğunu görüyoruz.

Kredi için belirlenen esnek vade seçenekleri 1 ay ile 120 ay arasında değişiyor. Yani bankadan 10 yıla kadar vade talebinde bulunabiliyorsunuz. Bunun için krediye başvururken vade seçeneğini istediğiniz şekilde belirtmeniz gerekiyor.

Vakıfbank konut kredisi faiz oranı ise sabit bir değer olup tüm krediler için 0,95 olarak belirlenmiştir. Bu değer tüm kredi miktarları ve vade seçenekleri için aynıdır.

Krediyi almak isteyen kişiler 100 bin liralık bir talepte bulunmaları halinde masraf olarak yaklaşık 1300 lira öderler. Ancak bu ücret sabit değildir, evin ve evi alanın durumuna göre değişebilir.

Vakıfbank konut kredisi sayesinde 100 bin liralık kredi kullanan kişiler 120 ay vade istemeleri halinde bu kişilerin aylık ödemeleri gereken tutar 1,400.24 TL olacaktır. Yani kredi için toplam geri ödeme 169 bin 328 TL oluyor.

Vakıfbank konut kredisi sayesinde kredi alan kişilerin toplamda geri ödemeleri gereken kredi faiz oranı miktarı 69 bin 328 TL olacaktır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.