Ana SayfaKredilerHalkbank Taşıt Kredisi

Halkbank Taşıt Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halkbank Taşıt Kredisi

Sıfır ya da 10 yaşını geçmemiş ikinci el araç almak istiyorsanız bu araç için taşıt kredisi çekebilirsiniz. Ancak taşıtın tüm parasını kredi olarak alamazsınız. Bunun için biraz birikmişinizin olması gerekir. Bankalara teminat göstermeden taşıt kredisi alamıyorsunuz. Halkbank taşıt kredisi için de aynı durum söz konusudur. Öyle ki bu taşıt kredisini almak isteyen kişilerin almak istedikleri aracın yüzde elli değeri kadar birikmişlerinin olması gerekiyor. Çünkü kredi arabanın değerinin yarısı kadar verilebiliyor.

Halkbank taşıt kredisi almak isteyen kişiler bu kredi için bir kişiyi kefil göstermek zorundalar. Buna ek olarak kredi alan kişilerin kredi sayesinde aldıkları aracı da rehin olarak göstermeleri gerekiyor.

Halkbank taşıt kredisi için birtakım masraflar bulunuyor. Bu masrafların krediyi tahsis etmek için kullanılan bölümü için yaklaşık 100 TL ödemeniz gerekir. 100 TL masraf taşıt kredisinin 20 bin liralık miktarı için geçerlidir.

Banka tarafından verilen taşıt kredisi için belirlenen kredi faiz oranı 1,35’tir. Yani Halkbank taşıt kredisi alan kişiler 1,35 taşıt kredisi faizi öderler.

Halkbank taşıt kredisi için belirlenen yıllık maliyet oranı yüzde 19,80’dir.

Eğer bu bankadan 20 bin lira taşıt kredisi alırsanız bunun için 1 ay ile 36 arasında vade seçebilirsiniz. Seçmiş olduğunuz vade 36 ay ise aylık olarak geri ödemeniz gereken tutar 737 lira olacaktır.

Yüzde 1,35 faizli olarak aldığınız kredi için toplam geri ödeme tutarı 26 bin 652 lira olacaktır. Yani almış olduğunuz kredi için geri ödeyeceğiniz toplam kredi faiz tutarı 6 bin 652 lira olacaktır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.