Ana SayfaKredilerHalkbank Emekliyi Güldüren İhtiyaç Kredisi

Halkbank Emekliyi Güldüren İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Emekli olmak bazen ihtiyaçları karşılamaya yetmiyor olabilir. Her zaman harcamaların, bütçeden ağır bastığı söylenebilir. Bu yüzden gerek yatırım gerekse ihtiyaçlar söz konusu olduğunda bankalar kapılarını bizlere aralar.

Halkbank ihtiyaçlarınız söz konusu olduğunda her bireye (çalışana, emekliye, öğrenciye, kamuluya) özel fırsatları sizlere sunar. Halkbank’ın sunduğu kredi fırsatları ile siz de ihtiyacınıza özel fırsatları yakalayabilirsiniz.

Gel gelelim emekliler için sunulan fırsatlara. Emeklilerin ihtiyaçları söz konusu olduğunda bankalar biraz zorlu bir kredi süreci sunabilir veya faiz oranları yüksek gelebilir. Halkbank Emekliyi Güldüren İhtiyaç Kredisi ile diğer bankalara nazaran daha uygun faiz oranları sizleri karşılıyor.

Maaşını Halkbank’tan alan emekliler, dilerseler masrafsız seçeneklerden birini seçebilir, dilerseler de masraflı ama daha düşük faiz oranlarına sahip emekli kredisi hizmetlerinden faydalanabilirler. Emeklilere kredi veren banka, %1,25’ten başlayan faiz oranları uygulamaktadır.

Emekli kredisi faiz oranları için uygulanan %1,25’ik faiz oranı masraflı seçenekler içindir. Masrafsız ihtiyaç kredisi seçenekleri için %1,35’lik faiz oranları sizleri karşımaktadır.

İhtiyaç kredisi için belirtilen maksimum vade süresi 36 ay olarak sizlere sunulmaktadır. Kredi başvurusu yapmak isteyenler dilerseler hızlı bir şekilde SMS’le başvurubilirler. EMEKLI, Tc Kimlik No, Gelir bilgisi, Çekilmek İstenen Kredi Tutarı şeklinde aralarında boşluklarla birlikte 3452’ye mesajını gönderebilirsiniz.

Böylece emekli kredisi için başvuru tamamlanabilir. Ben klasik yöntemleri tercih edeceğim diyenler içinse kredi başvurusu bağlamında Halkbank şubelerini ziyaret edebilirler. İnternet şubeler, Halkbank Dialog, web sitesi ve SMS ile başvurular yapılabilir. Bu sayılan yerlerden yapılan başvurular için kredi üst limiti 15 bin TL’dir.

Şubelerden yapılacak olan ihtiyaç kredisi başvurularınızda kredi üst limitiniz 50 bin TL’dir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.