Ana SayfaKredilerTEB Güncel İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları 2016

TEB Güncel İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları 2016

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

TEB İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları 2016

İhtiyaç kredileri söz konusu olduğunda birçok banka ürününün karşılaştırmasını yapılır. Bunun için bankaların kredi faiz oranları dikkate alınır genel itibariyle. Bankaların uyguladıkları faiz oranları da yine hem bankalar arasında hem de kendi içindeki kredi türlerinde farklılık arz etmektedir.

Fırsatların birbirini kovaladığı krediler için TEB Güncel İhtiyaç Kredisi Fazi Oranları 2016 yılına ait veriler de sizler için derlenmiştir. TEB’in uyguladığı faiz oranları %1,30’dan başlamaktadır.

Bankanın ele aldığımız ilk kredisi CEPTETEB İhtiyaç Kredisi, sizlerden kredi tahsis ücreti talep etmez. Şubesiz bankacılık yoluyla kullanabileceğiniz kredi %1,30’luk oranlarla sizleri karşılamaktadır. Bankanın müşterilerine sunduğu kredi vade süresi 36 ay olarak belirtilmektedir.

Ayrıca şubeye gitmenize gerek kalmadan krediniz ayağınıza kadar gelmektedir. TEB Pratik İhtiyaç Kredisi, bankanın bir diğer ürünüdür.

12.500 TL’ye kadar üst limiti bulunan ihtiyaç kredisi faiz oranları %1,55 olarak belirtilmektedir. Banka sizlere 36 aya kadar vade süreleri sunmaktadır. Ayrıca kredi tutarının %0,5’i kadar kredi tahsis ücreti de alınmaktadır.

Bankanın 3. Kredisi TEB Standart İhtiyaç Kredisi’dir. TEB’in bu kredisi için uyguladığı kredi faiz oranları, biraz  daha yüksek değerlere sahiptir. %1,65’lik faiz oranlarıyla müşterilerini karşılayan banka 36 aya varan vade fırsatları ile 24 saat içinde sonuçlanan krediyi sizlere sunmaktadır. Bireysel Finansman kredisi, 4. İhtiyaç kredisidir. Evinizi teminat göstererek, evinizin ekspertiz değerinin %60’ına kadar kullanabileceğiniz kredi %1,45’lik faiz oranları içermektedir.

Arsa alımlarında kullanabileceğiniz ihtiyaç kredisi sizleri 60 aya varan vadeler ve %1,45’lik kredi faiz oranlarıyla karşılamaktadır. Bankanın fırsatları bunlarla sınırlı kalmayıp son olarak PTT’den ihtiyaç kredisi TEB JET Kredi bulunmaktadır.

Emeklilere özel olarak sunulan bu kredi için banka 30 bin TL’lik üst limit belirtmiştir. Ancak ihtiyaç kredisi faiz oranları ile ilgili bilgiye bankadan ulaşabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.