Ana SayfaEkonomiGaranti'den Okul Harcamalarına 50TL Bonus!

Garanti’den Okul Harcamalarına 50TL Bonus!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Okulların açılması yaklaşınca velileri saran okul harcamaları telaşı en üst seviyeye çıkar. Çocuklardaki heyecanla birleşince stres kendini göstermeye başlar. Kiraydı, ev masraflarıydı derken okul masrafları sizi zorluyorsa, Garanti’den Okul Harcamalarına 50TL Bonus!

Garanti Bankası, okula geri dönen öğrenciler için çeşitli üye iş yerleriyle yapılan anlaşmalarda harcamalarınıza 50 TL veriyor. Market, giyim, eğitim ve kırtasiye harcamalarınız için Garanti yine kazandırıyor.

Yapacağınız 100 TL’lik veya üzeri alışverişlerde ilk alışveriş için 5 TL, ikinci bir alışverişte 10 TL kazanırken üçüncüde 15 TL, dördüncü alışverişiniz de de 20 TL kazanarak toplamda 50 TL sizlerin oluyor.

Kampanyaya BonusFlaş ile katılmanız durumundaysa sizleri 50 TL yerine 4. Alışverişte 20 değil 30 TL kazanmanızla birlikte 60 TL beklemektedir. Kampanyaya katılabilmeniz içinse Garanti Bonuslu, Money Bonuslu, Flexili, Paracardlı, Bonus Businesslı ya da Easyli olmanız gerekmektedir. Ayrıca Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç için kampanyaya katılım ücreti alınmaktadır. Bu ücret 4,99 TL’dir.

Aynı gün içerisinde aynı işyerinden harcama gerçekleştirmeniz durumunda sadece ilki kampanyaya dahil edilmektedir. Farklı ürün kategorileri için sanal mağaza satışlarında yapılacak olan işlemler kampanyaya dahil tutulmamaktadır.

Garanti okul harcamaları kampanyası dahilinde sadece peşin ve taksitli işlemler geçerlidir. Kampanya sadece yurt içinde geçerliliğini korumaktadır. Kampanya için henüz bir son başvuru tarihi belirtilmemektedir. Garanti’nin kampanyalarına dahil daha fazla bilgi için ve bu kampanya hakkında detaylara erişmek için bankanın web sitesi ziyaret edilebilir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.