Ana SayfaKredilerING Bank Kredi Faiz Oranları 2016 Eylül

ING Bank Kredi Faiz Oranları 2016 Eylül

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kredi Faiz Oranları 2016 Verilerine Genel Bakış

ING Bank, kredi ürünleri her müşteriye özelleştirilmiş olarak sunulmaktadır. Bankanın sunduğu ürünlerle ihtiyaçlarınızı karşılanmaya çalışılmaktadır.

En uygun kredi faiz oranlarına erişmek istediğinizde bankaların her fırsatını detaylı bir incelemeye tabii tutmanız gerekir. Her bankanın hangi üründe nasıl bir oran uyguladığını bilmek karşılaştırma yaparken de sizlere kolaylık sağlamaktadır.

Genel itibariyle bankanın bütün kredileri ele alınırsa ING Bank Kredi Faiz Oranları 2016 Eylül  (ihtiyaç, konut, taşıt) bankanın faiz oranları %0,99 gibi oranlarla başlamaktadır. Bankanın bu faiz oranları %2’ye kadar dayanabilmektedir.

İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları 2016 Eylül

İhtiyaç kredisi hizmetlerinden faydalanmak isteyenler için banka, özelleştirilmiş kredi hizmetleri sunmaktadır. Nasıl bir özelleştirilmiş hizmet? Yani, kişiye özel ihtiyaç kredisi faiz oranları gözetmektedir. Borcuna sadık müşteriler ve kredi skoru yüksek müşteriler daha uygun koşullarda (%0,99 kredi faiz oranları gibi) kredi kullanabiliyorsan, aksi durumdaki kişiler için daha yüksek oranlar uygulanmaktadır.

Bankanın bu ihtiyaç kredisi için belirttiği faiz oranları artarak %1,99’a kadar çıkabilmektedir. Bankanın diğer ürünleri için uyguladığı oranlar şu şekildedir; E-Kredi  %1,49, Yüksek Tutarlı İhtiyaç Kredisi %1,29, Mini Kredi %1,99, İndirimli İhtiyaç Kredisi %1,59, İpotekli İhtiyaç Kredisi %1,34, Emekli Kredi %1,44, Maaş Müşterilerine Özel %1,34 ve ING Alışverişçi %1,29 faiz oranları banka kredilerinde uygulanan oranlardır.

Konut Kredi Faiz Oranları 2016 Eylül

Bankanın Sabit Taksitli Mortgage Kredisi, değişen vade seçenekleriyle farklı kredi faiz oranlarına tabi tutulmanıza sebep olabilir.

Bankanın ürünü için uyguladığı faiz oranlarıysa %0,99 gibi kredi faiz oranlarıyla başlamaktadır. 36 aya kadar geçerli olan bu oranlar, 37 ve 60 aylık vade süreleri için %1,01 olmaktadır.

Kredinin faiz oranları 61 ve 120 ay vadelik sürelerinde biraz daha artış göstererek %1,14’e kadar çıkmaktadır. Bunlar BSMV’nin muaf tutulduğu faiz oranları olarak belirtilmektedir.

Taşıt Kredisi Faiz Oranları 2016 Eylül

Banka, beğendiğiniz arabanın anahtarını elinizde tutmanız için kısa vadeli kredi kullanımlarında diğer bankalara nazaran daha uygun fırsatlar sunmaktadır. Bu fırsatlar %1,04’lük kredi faiz oranlarıyla karşınıza çıkmaktadır.

Düşük vadelerde %1,04 faiz oranları uygulanırken 48 aylık vadelerdeyse %1,44’lük oranlar müşterilere sunulmaktadır.

 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.