Ana SayfaKredilerTEB 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

TEB 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

 

İhtiyaçlarınız ağır bastığında kredi çekmek doğal bir davranış olacaktır. Ancak kredi çektiğinizde zaten bir borcu kapatırken yeni bir tanesinin ardından açılmasını istemeyenler olabilir. Bunun içinse bankalar yine müşterileri için kredi erteleme seçenekleri türetiyor.

TEB 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi ile siz de ihtiyaçlarınızı değil ödemelerinizi erteleyebilirsiniz. TEB’in müşterileri için düzenlediği kampanyayla siz de nakit ihtiyaçlarınıza uzun vadeli çözümler bulabilirsiniz.

Sizere sunulan ertelemeli kredinin üst limiti 20 bin TL’ye kadar çıkmaktadır. 20 bin TL’ye kadar kullanabileceğiniz bu krediyle 3 ay ertelemeli seçenekler sizleri bekliyor. Üstelik kredi kapsamında sizden kredi tahsis ücreti de alınmıyor! Maksimum vade süresi 36 ay olarak belirtilen ihtiyaç kredisi, TEB başvuru kanallarıyla başvurularınızı kabul etmektedir.

Kredi başvurusu için hemen bir TEB şubesine uğrayabilir veya TEB Çağrı Merkezi aracılığıyla başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Ben işimi internetten halletmeyi seviyorum diyenler için kredi başvurusu CEPTETEB İnternet şubesinden de yapılabilir. İhtiyaç kredisi için belirtilen faiz oranlarıysa %1,32 olarak uygulanmaktadır. Eşit taksitli ödemelerle siz de ihtiyaçlarınızı hemen karşılayabilirsiniz.

Banka sizlere ayrıca örnek bir ödeme planı oluşturmuştur. Örnek ödeme planı bağlamında 20 bin TL’lik ertelemeli kredi için 36 ay vade ile %1,32 faiz oranları aylık 733,20 TL’lik taksitler içermektedir. Sigorta masraflarıysa 247,15 TL olarak gösterilmektedir.

Ertelemeli ihtiyaç kredisi için uygulanan sigorta masrafları kişiye göre değişiklik gösterebilmektedir. Siz de kredi hesaplamanızı TEB’in hesaplama araçlarıyla gerçekleştirerek kredinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.