Ana SayfaKredilerBankaların Cazip Konut Kredileri 2016

Bankaların Cazip Konut Kredileri 2016

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

100 bin lira konut kredisi almak isteyenler için cazip faiz oranları ile kredi veriliyor. Vakıf Bank kredi almak isteyenler için Halden Anlayan Konut Kredisi adı altında 100 bin lira kredi veriyor. Faiz oranı %0.95 olarak belirlenen kredinin vadesi tam 120 ay olarak belirleniyor. Vakıf Bank Sarı Panjur halden anlayan konut kredisi aylık 1,400 lira geri ödemeli olarak 120 ay boyunca ayda 1,400 lira geri ödeyerek alabileceğiniz bir kredidir.

Vakıf Bank Konut Kredisi Şartları

100.000 TL halden anlayan konut kredisi için 800 TL ekspertiz ücreti alınmaktadır, kredi tahsis ücreti olarak toplam tutar üzerinden %0,5 olarak tahsil edilmektedir. Taşınmaz Rehin Tesis Ücreti bu kredi programında alınmamaktadır. Ekspertiz ücreti ortalama şekilde hesaplanır, konutun lokasyonu ve metre kare cinsinden yüz ölçümü gibi kriterlere göre değişiklik gösterir. Ekspertiz ücreti fatura tutarı oranında tahsil edilmektedir. Hayat sigortası yaptırmak her kredide olduğu gibi zorunlu olup, kredi alan kişinin cinsiyeti, yaşı, vade planı ve kredi tutarı olarak değişen tutarlarda yapılmaktadır.

Ziraat Bankası BİZ ürün Paketi Konut Kredisi

%0.95 oranında aylık 1400 lira ödeme yaparak 100 bin lira konut kredisi alabilirsiniz. 100 bin lira kredi için toplam geri ödeme bedeli 120 ay sonunda 169 bin lira olmaktadır.

120 ay Vadeli Konut Kredisi Veren İNG Bank

Konut kredisini İNG Bank’tan almaya karar verdiyseniz %1.19 faiz oranı ile ve ayda 1570 lira geri ödemeli olarak 120 ay boyunca toplamda 100 bin lira kredi alabilirsiniz. Kredinin toplam geri dönüşü 189,517 lira olarak hesaplanıyor.

120 Aylık Konut Kredisi Halk Bank

Konut kredisi almak isteyenler için Halk Bank faiz oranlarını, aylık olarak %0.95 oranına çekti. Aylık 1400 lira ödeme yaparak 120 ayda geri ödeyeceğiniz 100 bin lira kredi için sizden toplamda 169,334 lira geri alınıyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.