Ana SayfaKredilerEnpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları Düştü!

Enpara Masrafsız İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları Düştü!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Şubesiz bankacılığın öncülerinden olan Enpara, sizlere avantajlı dünyasında birçok fırsat sunmaya devam etmektedir.

Bir Finansbank kuruluşu olan Enpara, hiçbir masraf talep etmeksizin verdiği hizmetlerle memnun müşteri portföyünü büyütmeye devam ediyor. Verdiği hizmetler için masraf talep etmiyor, hesap işletim ücreti almıyor ve Havale – EFT işlemleri de ücretsiz!

Sadece internet ve mobil uygulaması üzerinden bankacılık hizmetlerini yürütebileceğiniz Enpara’nın ihtiyaç kredisi de masrafsız!

Masrafsız ihtiyaç kredisi sunan bankacılık hizmetinin faiz oranları da düşüşte. Eylül ayında başlayan ihtiyaç kredisi faiz oranları düşüşleri Enpara’da %0,06’lık bir düşüşle sizlere yansıtılmaktadır. Bankacılık hizmeti veren Finansbank’ın kanalı olan Enpara İhtiyaç Kredisi faiz oranları düştü ve %1,29’lik oranlarla karşınıza çıkmaktadır.

Bankanın kredi faiz oranları daha öncesinde %1,35’lik oranlarla müşterilere sunulmaktaydı. %1,29’luk oranlarla kullanabileceğiniz kredi için kredi tahsis ücreti ve ek masraflar olmadan ihtiyaçlarınız karşılanabilir. İhtiyaç kredisi kullanmak için hemen Enpara müşterisi olarak kredinizin hesabınıza yatmasını sağlayabilirsiniz.

Üstelik size sigorta zorunluluğu sunulmaması da daha avantajlı bir kredi olmasını sağlayan bir fırsattır. Kredi için minimum kullanımlarınızda 1000 TL çekebiliyorsan maksimum kredi limiti olarak 30 bin TL belirtilmektedir.

36 aya varan taksitler içeren kredi hizmeti, yıllık maliyet oranları 12 ay için %20,2416, 24 ay için %20,2428 ve 36 ay içinse %20,2428’dir. Dilerseniz belirtilen ihtiyaç kredisi faiz oranlarıyla internet sitesinden kendiniz kredi hesaplaması da gerçekleştirebilirsiniz. Bütçenizi oluşturabilir ve Enpara hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.