Ana SayfaKredilerGaranti Bankası Yaza Özel İhtiyaç Kredisi

Garanti Bankası Yaza Özel İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası’ndan Yaza Özel Kredi

Kefil göstermeden, teminat vermeden kredi çekmenize izin veren bankalardan biri olan Garanti Bankası sayesinde son günlerinde olan Yaza Özel Kredi Kampanyasından faydalanabilirsiniz. Bu kampanya Garanti Bankası tarafından ortaya çıkarılan bir ihtiyaç kredisi kampanyasıdır ve yaza özeldir. Yakın zamanda kampanyanın sona ereceğini bilmeniz gerekiyor.

Garanti Bankası yaza özel kredi kampanyası sayesinde alabileceğiniz maksimum kredi miktarı tam olarak 50 bin liradır. 50 bin liradan daha fazla kredi almanız söz konusu değildir. Bu krediden faydalanmak istiyorsanız Garanti internet sitesinden, telefon şubeden ya da normal Garanti şubelerinden başvuru yapabilirsiniz. Sizlere sunulan bu krediden 1000 lira olarak da faydalanabilirsiniz.

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi için belirlenen kredi faiz oranı 1,29’dur, bu kredi faiz oranı sabittir. Kişiye özel ya da sonradan değişen bir kredi faiz oranı değildir, herkes için kredi faiz oranı 1,29 olarak belirlenmiştir.

Almak istediğiniz krediye başvururken 1000 lira ile 50 bin lira arasında bir kredi başvurusu yapmanız gerekiyor. Daha sonra kredinin onaylanması durumunda yapmanız gereken şey gerekli belgelerle bir Garanti Bankası şubesine uğramak olacaktır.

Yaza özel kredi kampanyası için belirlenen yıllık maliyet oranı yüzde 17,5’dur.

Eğer bu kredi kampanyasını değerlendirerek bankadan 50 bin liralık bir kredi çekerseniz 36 aya kadar vade talep etme hakkınız bulunuyor. Bu krediyi 36 ay vadeli olarak almanız durumunda ise aylık 1786 TL ödeme yapmanız gerekiyor.

Yukarıdaki örnek hesaplamaya kredinin masrafları dâhil değildir. Kredinin miktarına göre masrafların değişebileceği gibi krediyi çeken kişiye göre de masraflar değişebilir. Bu konuda dikkatli olmak gerekiyor. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.