Ana SayfaKredilerHalkbank Güncel İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları 2016

Halkbank Güncel İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları 2016

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halkbank, kredi ürünleri ihtiyaçlarınız doğrultusunda her gün özel ve yeni fırsatlarla şekillendirilerek sizlere sunulmaktadır. Ürünlerin her biri kendi içerisinde farklı koşullar ve ücretlendirmelere tabii tutulmaktadır.

Bankanın kredi ürünlerinden yararlanmak isteyenler için ihtiyaç kredisi faiz oranları takibi gerçekleştiren birçok kişi güncel oranların bilgisine erişmeye çalışmaktadır. Halkbank Güncel İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları 2016 yılı Eylül verileri sizler için derlenerek, kredi hesaplamalarınızı daha rahat bir şekilde yapmanız sağlanmaktadır.

Bankanın ihtiyaç kredisi faiz oranları her ürünü için farklı bir oran içermektedir. Tek tek ürün incelemesi gerçekleştirilirse banka, bayrama özel ihtiyaç kredisiyle faiz oranlarında masrafsız ürünler kapsamında %1,35’lik oranlar uygulamaktadır.

36 ay vade süreleri geçerli olan bankanın diğer ürünü Bordro 24 ihtiyaç kredisidir. Bankanın bu ürün maaşını Halkbank aracılığıyla alan müşteriler için düzenlenmiştir. Dilerseniz masraflı dilerseniz de masrafsız ihtiyaç kredisi seçeneklerinden size uygun olanı seçebilirsiniz. Kredi faiz oranları masraflı seçenekler için %1,25’lik oranlar içerirken, masrafsız seçenekler için %1,35 gibi yüzdeler uygulanmaktadır.

Emeklileri de düzenlediği kampanyalarda göz ardı etmeyen bankanın Gülen Emekli İhtiyaç Kredisi ürünü için yine masraflı ve masrafsız seçenekleri bulunmaktadır. Ürünler için uygulanan faiz oranları %1,25 ve %1,35 arasında değişmektedir.

Bankanın dördüncü ürünü olarak karşımıza çıkam Kamu Çalışanlarına İhtiyaç Kredisi ürünü için ihtiyaç kredisi faiz oranları %1,25 ve %1,35 olarak iki ayrı seçenek halindedir.

Özel sektör çalışanlarını da kredi kampanyaları kapsamında tutan bankanın uyguladığı kredi faiz oranları bu kredi için %1,29 ve %1,39 şeklinde iki seçenek halinde karşılamaktadır. Bankanın diğer ürünleri için uyguladığı faiz oranları şu şekildedir; Standart İhtiyaç Kredisi %1,43 – %1,49, KrediMini %1,20, Mortgage Dışı Bireysel Destek Kredisi %1,35, Eğitim Kredisi %1,27-%1,33’tür.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.