Ana SayfaBirikim & YatırımDeniz Bank Para Çekilebilir Mevduat Hesabı!

Deniz Bank Para Çekilebilir Mevduat Hesabı!

Deniz Bank Para Çekilebilir Mevduat Hesabı! Deniz Bank Para Çekilebilir Mevduat Hesabının Avantajları! Detaylar İçin...

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Deniz Bank Para Çekilebilir Mevduat Hesabı!

Artık siz de geleceğinize yatırımlar yapmak istiyorsanız veya elinizdeki paralardan belirli bir gelir elde etmek istiyorsanız bankaların mevduat ürünleri bu kapsamında sizler için sunulmaktadır.

Birçok mevduat hesabına paranızı belirli faiz oranlarıyla yatırarak paranızın durduğu yerden değer kazanmasını sağlayabilirsiniz. Ancak paranız değer kazanırken siz paranızdan kullanmak istiyor veya çekmek istiyor olabilirsiniz. Bunun için Deniz Bank Para Çekilebilir Mevduat Hesabı sizler için sunulan ürünlerdendir.

Vadesinden önce mevduatınızdan para çekilebilirsiniz, üstelik vadeniz de bozulmaz! Deniz Bank’ın belirlediği limitler dahilinde mevduat hesabınızdan anapara üzerinden nakit çekimi sağlanmaktadır.

Ek bir avantaj olarak da 1 yıldan uzun vadeler için sağlanmış para çekim işlemleri bulunmaktadır. Bu avantaj bağlamında 1 yıldan uzun süreli vadeler için yapacağınız para çekme işlemlerinde birikmiş faizlerin tamamını alabiliyorsunuz.

Anapara üzerinden para çekerek vadenizi bozmadan mevduat hesabınızda birikimlerinizi değerlendirebilirsiniz. Bu mevduat hesabı için 1 aydan 400 güne kadar tüm vadelerde hesap açtırabilmektesiniz. Para çektikten sonra kalan tutar için faiz işlemeye devam ederken ayrıca çektiğiniz tutar için de yine %0,25’lik faiz işlemeye devam etmektedir. Para çekimini rahatça yapabileceğiniz bu hesapla birlikte rahatça ihtiyaçlarınızı giderip birikimlerinizin değer kazanması devam edebilir.

Banka tarafından limit tutarına kadar vade süresince istenildiği kadar para çekme işlemi yapılabilir. Para çekilebilir mevduat hesabına başvurularınızı Açıkdeniz internet bankacılığı veya Deniz Bank şubelerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.