Ana SayfaBirikim & Yatırım2018 QNB Finansbank Altın Biriktiren Hesap

2018 QNB Finansbank Altın Biriktiren Hesap

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Geleceğinizin inşaasını yapmak için geç kalmayın. Artık bankaların birçok birikim ürünü ve hizmetiyle siz de kenarda eskiyen paralar yerine değer kazanan birikimler yapabilirsiniz. Bunun için bankaların ürünlerinin takibini yapmak yeterli olacaktır.

Finansbank Altın Biriktiren Hesap

Finansbank Altın Biriktiren Hesap, birikimlerin güvenli limanı olan altınlarınız için en iyi kazanç seçeneklerindendir.

Biriktirdiğiniz altınlar değer kazanırsa bu birikimlerden sağladığınız kazançlarla paranızı değerlendirebilirsiniz. Finansbank Altın Biriktiren Hesap, belirleyeceğiniz tutarlarda her ay düzenli olarak Finansbank kredi kartından veya mevduat hesabından çekilerek Altın Biriktiren Hesaba aktarım yapılmasını sağlamaktadır.

Herhangi bir alt limit veya üst limitin belirtilmediği bu hizmet, minimum talimat olarak 0,5 gram, maksimum olaraksa 100 gramlık işlemleri baz almaktadır.

Birikimleriniz için Altın hesabında 0,5 ve katları şeklinde talimatlar verebilmektesiniz. Hesaba ara ödemeler gerçekleştirebilirsiniz. Ara ödemeler içinse minimum 1 gramlık, maksimumsa 10.000 gramlık işlemler gerçekleştirebiliyorsunuz. Vadesiz bir hesap söz konusu olduğu için bu hesap için herhangi bir faiz uygulanmamaktadır. Ayrıca hesap işletim ücreti de alınmamaktadır. Hesaptan verilen talimatlarda vadesiz TL ve vadesiz altın hesabı kullanılabilir.

Altın biriktiren hesap için talimat süreleriniz minimum 5 yıl, maksimum 10 yıl şeklindedir. Belirtilen talimat süresi dolduktan sonra, biriktirmiş olduğunuz tutarların ödemesi toplu bir şekilde gerçekleştirilir. Altın hesabıyla ilgili sorularınız için Finansbank iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.

QNF Finansbank Altın Hesabı Başvuru

Hesap açılışı için Finansbank şubeleri veya SMS’le Altın yazıp 2273’e SMS göndermeniz de işleminizi gerçekleştirilmesini sağlayacaktır. Ayrıca telefon bankacılığı ve internet şubeleri de kullanılabilir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.