Ana SayfaKredilerTEB Konut Kredisi Faiz Oranları 2016 Eylül

TEB Konut Kredisi Faiz Oranları 2016 Eylül

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Konut Kredisi Faiz Oranları Genel Bakış

Türkiye Ekonomi Bankası, bankacılık sektörünün ayrıcalıklı kurumlarından bir tanesi haline gelmiştir. Banka 1927 yılında başladığı faaliyetleriyle köklü ve güçlü bir hizmeti günümüzde sürmektedir.

Bankaların kredi ürünleri, günümüzün ihtiyaçlarına ve ücret tarifelerine aktif çözüm önerileriyle şekillenmektedir. TEB’in konut kredileri de bu yönde belirli ücret tarifeleri izlemektedir. Bankaların faiz oranlarını karşılaştırmak isteyenler için TEB Konut Kredisi Faiz Oranları 2016 Eylül ayı verileri sizler için derlenmiştir.

Banka yeni sunduğu konut kredisi kampanyası ile %0,99’dan başlayan kredi faiz oranlarıyla müşterilerini karşılamaktadır. Bankanın bu oranları vade sürelerine göre artış gösterip %1,29’a kadar varabilmektedir.

TEB Güncel Konut Kredisi Faiz Oranları                     

Banka uzun vadeli konut kredileri için birbirinden özel fırsatları önünüze sürmektedir. Bankanın özel kampanyası ile 10 yıla kadar olan tüm vadeler için %0,99’luk faiz oranları uygulanmaktadır! TEB Konut Kredisi faiz oranları, 1 yıldan 10 yıla kadar ( 12 ay – 120 ay arası) bu oranları sabit olarak müşterilerine sunmaktadır.

Hayallerinizdeki eve kavuşmak için kullanacağınız kredinin vadesini daha uzun tutmak isteyenler için 180 ay vade süreli seçenekler de bulunmaktadır. Ancak bu seçenek için uygulanan kredi faiz oranları %1,29’luk oranlarla karşımıza çıkmaktadır.

Kira öder gibi siz de belirtilen faiz oranlarıyla evinizin anahtarını elinizde tutabilirsiniz. Dilerseniz değişen ödeme seçeneklerini inceyelebilirsiniz. (Her şey dahil, al kirala, esnek kademeli, %100 konut kredisi gibi.) Konut kredisi faiz oranlarının yanında sizden ayrıca ekspertiz ücreti, kredi tahsis ücreti, ipotek tesis ücreti gibi masraflar da talep edilebilir. Bu ücretlerin tümünü hesaba katarak karşılaştırma yapmanız daha uygun koşullara ulaşmanızı sağlayacaktır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.