Ana SayfaKredilerHalkbank’tan 10 Bin Lira İhtiyaç Kredisi

Halkbank’tan 10 Bin Lira İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halkbank İhtiyaç Kredisi

İhtiyaç kredileri diğer kredilere nazaran daha kolay alınabilen kredilerdir. Çünkü artık birçok banka sigorta yaptırmanız durumunda sizlerden kefil ya da ipotek edilecek bir gayrimenkul istemiyor. Bu sayede ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler kefil aramak zorunda kalmıyorlar. Halkbank ihtiyaç kredisi için de istenen bir kefil yok, yani bu krediden kefilsiz olarak faydalanmak mümkün. Ancak ihtiyaç kredisi kampanyası iki farklı şekilde sunulmuş durumda. Bu kredilerden biri masrafsız olarak sunulurken diğeri masraflı kredi olarak sunuluyor. Her iki kredi arasındaki fark ise kredi faiz oranı oluyor. Dolayısıyla aynı krediyi masrafsız ve masraflı seçenekleriyle kullanan kişilerin ödemeleri gereken taksit miktarı değişiklik gösterebiliyor.

Halkbank ihtiyaç kredisi için belirlenen kredi faiz oranı masrafsız kredi için 1,49 iken masraflı kredide 1,43’tür. Masrafsız kredi çekseniz bile ihtiyaç kredisi için hayat sigortası yaptırmanız gerekiyor. Sadece bu kredide kredi tahsis ücreti ödemezsiniz. Masraflı kredi için sizlerden istenen kredi tahsis ücreti ise 52,5 TL’dir. Bu ücreti krediyi çekerken ya da kredi çıktıktan sonra ödeyebilirsiniz.

36 ay vadeli kredi çekildiğinde alınacak olan hayat sigortası primi 35 yaşındaki bir erkek için yılda 30 liradır. Bu ücret kişinin yaşı, cinsiyetine göre değişiklik arz edebilir.

Masraflı ihtiyaç kredisinde de masrafsız ihtiyaç kredisinde de en fazla vade seçeneği 36 aydır. 36 aydan daha fazla vade talep edemezsiniz.

Bu krediye ön başvuruyu Halkbank internet sitesinden ya da telefon şubeden yapabilirsiniz. Ancak kredinin sonuçlanması durumunda başvurunuzu netleştirmek için bir Halkbank şubesine uğramanız gerekiyor. Böylece kredi işlemlerini tamamlayarak kredi çekmiş olabileceksiniz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.