Ana SayfaEkonomiHalkbank Parafcard Bayrama Özel Nakit Avans Kampanyası

Halkbank Parafcard Bayrama Özel Nakit Avans Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bayramda ihtiyaçlarınız artıyor mu? Bayramda ihtiyaçları artanlara Halkbank’ın avantajları bitmiyor. Bayramda da ihtiyaçlarınız karşılanmaya devam edilsin diye bayrama özel fırsatlar ve kampanyalarla karşımıza çıkan banka nakit avans fırsatlarını yeniliyor.

Halkbank Parafcard Bayrama Özel Nakit Avans Kampanyası sizlerle! Bankanın sunduğu Parafcard ile 15 Eylül 2016 tarihine kadar olan harcamalarınız için minimum 200 TL ve maksimum 7.500 TL arasındaki nakit ihtiyaçlarınıza, değişen taksitlendirmelerle %1,75’lik faiz oranlarıyla Taksitli Nakit Avans sunuluyor.

Bankanın nakit avans kredi kampanyasına başvurularınız içinse Halkbank şubeleri, ATM’ler, internet şubesi ve Halkbank Dialog kullanılabilir.

Kampanya 15 Eylül 2016’da sona erecektir. Kampanyanın taksitlendirmeleriyse 3 ay, 6 ay ve 9 ay şeklindedir. Bu taksitlendirmelerde %1,75 faiz oranı sizleri beklemektedir. Bayrama özel nakit avans kredi için maksimum tutar 7.500 TL’dir. Elbette kredi kartı limitleriniz de bu bağlamda dikkate alınması gereken bir diğer husustur. Ek olarak daha önceden çekilen taksitli nakit avans ile 7.500 TL’ye ulaşan müşteriler bu nakit avans kredi kullanamayacaklardır.

Kartınızın taksitli nakit avans işlemlerine açık olması ve aynı zamanda bireysel müşteriler olmanız gerekmektedir. Taksitli nakit avans fırsatı için herhangi bir iptal söz konusu değildir ancak erken kapama yapılabilir.

Bankanın nakit avans kredi fırsatı için yapacağınız işlemlerde Taksitli Nakit Avans menüsü üzerinden işlem yapmanız gerekmektedir. Ticari kredi kartlarıysa uygulama dışında tutulmaktadır.

Detaylı bilgi için Halkbank iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.