Ana SayfaBanka İş İlanlarıGaranti Bankası Gişe Asistanı Personel Alımları

Garanti Bankası Gişe Asistanı Personel Alımları

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası İş İlanları

Garanti Bankası, yenilikçi bankacılık anlayışı ve fırsatlarıyla ülkemizde birçok müşteriye bünyesinde hizmet sağlamaktadır.

Bankanın çalışanlarıyla birlikte kurduğu takım ruhu, müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmayı hedeflemeklemektedir. Bu bağlamda Garanti kendisine banka iş ilanları vasıtasıyla daha etkin bir hizmet sağlamak için personel alımları gerçekleştirmektedir.

Garanti Bankası Gişe Asistanı Personel Alımları, İstanbul’da ikamet eden adayları ilgilendirmektedir. Banka bünyesinde şubelerde çalışmak isteyen adaylar, şartları sağlamaları halinde başvurularını gerçekleştirebilirler.

Banka iş ilanlarınca belirtilen şartlardan ilki en az önlisans mezunu kişiler olmanızdır.

Personel alımı gerçekleştirecek bankanın diğer şartları; henüz 27 yaşını aşmamış adaylar, İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası’nda ikamet ediyor olmak, erkek adaylar için askerlik görevinin tamamlanmış olması ya da en az 1 yıllık tecil ettirmiş olmak, pazarlama ve satış konusunda kendini yetenekli gören adaylar beklenmektedir.

Personel alımları için ayrıca pozitif, güler yüzlü ve iletişim becerileriyle ikna kabiliyeti yüksek kişiler değerlendirilecektir.

Banka iş ilanında belirtilen iş tanımıysa şu şekildedir; Bankaya gelen müşterilerin nakit işlemleri ve talimatlarına yönelik gişe işlemlerinin gerçekleştirilmesi.

Sizde Garanti Bankası bünyesinde kariyerinizi ilerletmek ve bankacılık sektöründe emin adımlarla ilerlemek istiyorsanız banka bünyesinde bunu gerçekleştirebilirsiniz. Tecrübesiz adayların da değerlendireleceği ilana başvurularınızı ilan sayfasından gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz bankanın diğer açık pozisyonlarına yine ilan sayfasından ulaşabilir ve diğer alanlarla ilgiliyseniz o alanlarda başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Garanti Bankası Gişe Asistanı Personel Alımları, iş ilanına başvurularınız ve daha detaylı bilgi için bu bağlantıları kullabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/garanti-bankasi-gise-asistani-istanbul-1485104

 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.