Ana SayfaKredilerGaranti Bankası İhtiyaç Kredisi

Garanti Bankası İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası İhtiyaç Kredisi

İhtiyaç kredileri için birçok banka kefil istemiyor. Bu kural Garanti Bankası’nın vermiş olduğu ihtiyaç kredisi için de geçerli. Öyle ki bu bankadan kredi almak isteyen kişiler kefil göstermek zorunda kalmıyorlar buna ek olarak kredi için ipotek yaptırmak da gerekmiyor.

İhtiyaç kredisi kampanyası 450 liraya 12 bin TL sloganıyla veriliyor. Bu krediye başvurmak için Garanti Bankası müşteri hizmetlerini arayabilir, internet sitesine girebilir ya da Garanti mobil uygulama sayesinde başvuru yapabilirsiniz. Böylece kredinin olumlu mu olumsuz mu sonuçlanacağını kısa sürede öğrenebilirsiniz, bunun cevabı telefonunuza sms olarak gönderiliyor.

Garanti Bankası bireysel destek kredisi için belirlenen kredi faiz oranı yüzde 1,47’dir. Bu kredi faiz oranı tüm vade seçenekleri ve kredi miktarları için ortak olup müşterinin kredi notuna göre belirlenmez. Kredi için belirlenen yıllık maliyet oranı ise yüzde 23,79 olarak belirlenmiştir.

Garanti Bankası bireysel destek kredisinden faydalanmak isteyen kişilere esnek vade seçenekleri de sunuluyor. Buna göre bu bankadan kredi almak istediğiniz zaman 1 ay ile 36 ay arasında istediğiniz bir vade seçeneğinden faydalanabilirsiniz.

Kredi için ödemeniz gereken iki farklı masraf bulunuyor. Bunlardan biri kredi tahsis ücreti diğer ise hayat sigortası bedelidir. Hayat sigortası bedeli değişiklik göstermekle beraber 3 yıllık hayat sigortası bedeli en az 125 liradır. 10 bin liralık bir kredi için sizden alınacak olan kredi tahsis ücreti ise 50 liradır.

10 bin lira kredi alan 36 ay vade isteyen kişiler bu kredi için aylık olarak 377 lira geri ödeme yaparlar. Kredi için toplamda geri ödenecek olan kredi faiz miktarı 3 bin 594 lira olacaktır. Kredi için toplam masraf ise en az 175 liradır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.