Ana SayfaKredilerAbank Geleneksel Bayram Kredisi

Abank Geleneksel Bayram Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Geleneksel Bayram Kredisi

Bankaların çoğu bulunan ana göre kredi kampanyası belirliyor. Kurban Bayramı nedeniyle neredeyse bütün bankalar kredi kampanyası oluşturmuştu, kredi kampanyası oluşturan bankalardan biri da Abank. Abank sayesinde alınabilen bayram kredisi geleneksel bayram kredisi adı altında sunuluyor. Dolayısıyla Abank her yıl olduğu gibi bu yıl için de kredi kampanyasını aktif etmiş oldu.

Bayram kredisi veren Abank bunun yanı sıra çeşitli ihtiyaç kredisi ve konut kredisi kampanyalarıyla da dikkat çekiyor. Abank sayesinde alabileceğiniz kredi türlerine göz atmak için bankanın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bu internet sitesi sayesinde kredi kampanyalarını öğrenebilir ve istediğiniz krediyi kullanabilirsiniz.

Abank geleneksel bayram kredisi kampanyasını incelediğimizde ilk olarak karşımıza kredi faiz oranı çıkıyor. Bankanın bu kredi için belirlemiş olduğu kredi faiz oranı yüzde 1,18’dir. Üstelik Abank müşteri değerlendirmesine göre kredi vermiyor. Yani geleneksel bayram kredisi için belirlenen kredi faiz oranı sabittir.

Abank geleneksel bayram kredisi kampanyasından faydalanmak istediğinizde kredi için belirlenen esnek vade seçeneklerinden biri tercih edebilirsiniz. Buna göre bankadan kredi almanız durumunda 1 ay ile 36 ay arasında kredi kullanabilirsiniz. Vade seçenekleri bu iki değer arasında değişiyor.

Abank geleneksel bayram kredisi için belirlenen yıllık maliyet oranı ortala olup yüzde 17,35’tir.

Bu kredi için banka yetkilileri sizlerden kefil istemez, buna ek olarak 10 bin liralık bir krediyi 36 ay vadeli olarak almanız durumunda aylık 356 lira taksit ödemesi yapmanız gerekiyor. Bu ödeme dışında banka sizlerde çeşitli masraflar alacaktır. Ancak bunu krediyi aldığınızda ödemeniz gerekiyor.

Almış olduğunuz 10 bin liralık geleneksel bayram kredisini 36 ayda geri ödediğinizde toplamda 2 bin 833 lira kredi faizi ödemeniz gerekiyor. Yani 10 bin lirayı 12 bin 833 lira olarak geri ödüyorsunuz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.