Ana SayfaEkonomiVakıfbank'tan Eğitim Harcamalarınıza 30 TL Worldpuan!

Vakıfbank’tan Eğitim Harcamalarınıza 30 TL Worldpuan!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bankacılık sektöründe 60 yılı aşkın bir süredir hizmet gösteren Vakıfbank, günümüzün en büyük bankalarından bir tanesidir. Müşterilerine hizmette memnuniyeti üst seviyede tutan ve halden anlayan banka sloganıyla yola çıkan kuruluş, çeşitli kampanyalarla öne çıkmaktadır.

Vakıfbank’tan Eğitim Harcamalarına 30 TL Worldpuan kampanyası, 23 Eylül’e kadar okul öncesi çocuklarınızın alışverişlerinde sizlere sunulmaktadır.

Eğitim sektöründe yapacağınız toplamda 350 TL ve üzeri alışverişlerde 30 TL kazanabiliyorsunuz. Bir müşteri, kampanyadan en fazla 30 TL kazanabilir. Ek kartınızla yapacağınız alışverişlerse asıl karta dahil edilecektir. Kampanya için SMS katılımı sağlamanız gereklidir.

30 TL Worldpuan kampanyasına SMS katılımı için OKUL, kredi kartınızın son 6 hanesi aralarında boşluklarla 6635’e gönderilmelidir.

Bankomat kartlar, ticari kartlar, nakit çekim ve iade, puan kullanım gibi işlemler kampanya dışındadır. Vakıfbank kampanyaları ile kazandığınız Worldpuanlar, 13 Ekim 2016 tarihine kadar kartınıza yüklenmektedir. Worldpuanlar için ayrıca son kullanma tarihi olarak 23 Ekim 2016 belirtilmektedir. Kullanılmayan paunlar 23 Ekim sonrasında geri alınmaktadır. Katılım için gönderdiğiniz SMS’ler operatör tarifeniz üzerinden ücretlendirilmektedir.

TercihKart sahipleri için belirli bir katılım bedeli bulunmaktadır. Bu katılım bedeli 4,99 TL’dir. Okul harcamaları için ve çocuğuzun eğitim harcamaları için siz de 350 TL’lik alışverişlerle 30 TL worldpuan kazanabilirsiniz.

Vakıfbank kampanyaları hakkında daha detaylı bilgi edinmek için Vakıfbank iletişim kanalları kullanılabilir. Ayrıca yine kampanya sayfasından da inceleme yapabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.