Ana SayfaKredilerOdeabank Güncel İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

Odeabank Güncel İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Odeabank İhtiyaç Kredisi

İhtiyaç kredisi almak için bütün bankaları tercih edebilirsiniz. Çünkü bankaların kredi paketleri incelendiğinde bütün bankaların en az 2 farklı ihtiyaç kredisi kampanyasının olduğunu görebiliyoruz. Ancak bankalar arasında kredi faiz oranları değişiklik gösterebiliyor. Bu nedenle daha az zararla kredi kullanabilmek için kredi faiz oranı düşük, masrafsız krediler değerlendirilmeli.

Yeni bir kampanya başlatan Odeabank sayesinde 10 bin liralık ihtiyaç kredisini Nakit Hazır Kredi kapsamında kullanabilirsiniz. Bu kredi kampanyası Odeabank tarafından ortaya çıkarılan yeni bir kampanyadır. Odeabank Nakit Hazır Kredi kapsamında alabileceğiniz ihtiyaç kredisi için belirlenen kredi faiz oranı 1,29’dur. Bankanın bu ihtiyaç kredisi kampanyası için komisyon alınıyor aynı zamanda hayat sigortası zorunluluğu da bulunuyor.

Odeabank ihtiyaç kredisi almak isteyen kişilerin masraf olarak alınan kredi miktarının binde beşi kadar ödeme yapmaları gerekiyor. Bu masraf 10 bin liralık bir kredide 50 TL olarak karşımıza çıkıyor. Buna ek olarak kredide zorunlu hayat sigortası özelliği de vardır, Odeabank aracılığıyla kredi alırken hayat sigortası da yaptırmanız gerekiyor.

Odeabank ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen kişiler çeşitli başvuru kanallarını kullanabilirler, buna ek olarak kredi isteyen kişilerden kefil ya da ipotek istenmiyor. Kredi için belirlenen yıllık maliyet oranı ise yüzde 1,29’dur.

Bu krediden 10 bin lira olarak faydalanan kişiler 1 ay ile 36 ay arasında değişen vade seçeneklerinden herhangi birini tercih edebilirler. Eğer tercih edilen vade seçeneği 36 ay ise aylık olarak ödenecek taksit miktarı 364 lira olacaktır. Kredi için ödenmesi gereken toplam tutar ise 13 bin 169 liradır.

Odeabank Nakit Hazır Kredi kampanyasından faydalanarak 10 bin lira kredi alırsanız 3 yıl vadede fazladan 3 bin 169 TL ödemiş olursunuz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.