Ana SayfaBanka İş İlanlarıGaranti Yönetici Asistanı Personel Alımları

Garanti Yönetici Asistanı Personel Alımları

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Banka İş İlanları

Günümüz köklü kuruluşlarından olan ve bankacılık sektöründe teknolojiden aldığı güçle müşteri memnuniyetini üst seviyelerde tutan Garanti Bankası, lider banka olma yolunda ilerlemektedir.

Garanti Bankası, bünyesinde çalışan birçok çalışanla birlikte, sayıları artan şubelerde Türkiye’de finansal kuruluşların öncülüğünü yapmaktadır. Banka deneyimini üst seviyelere taşımak ve bünyesini güçlendirmek için personel alımları gerçekleştirmektedir.

Bankanın personel alımı için ilanda belirttiği pozisyon Yönetici Asistanı’dır. Banka iş ilanları kapsamında Ankara Bölge Müdürlüğü’nde görevlendirilecek bireyler iş başvurularını gerçekleştirebilirler. Bankanın iş ilanlarında belirttiği belirli şartlar dahilinde sizler de Garanti bünyesinde çalışmak için ilk adımı atabilirsiniz.

Banka iş ilanlarınca belirtilen niteliklerin ilki en az MYO mezunu, tercihen de Lisans mezunu olmanızdır. İlgili pozisyon için benzer görev deneyimleriniz (2-3 yıl kadar) bulunuyorsa ve iyi derecede Ms Office uygulamaları kullanma yetisine sahipseniz iş ilanı sizleri ilgilendirmektedir.

Ayrıca personel alımı bazında 32 yaşını aşmamış olmanız şartı aranmaktadır.

Ankara’da ikamet eden adaylar için yapılan personel alımları, yazılı ve sözlü iletişimi güçlü iş takibini iyi bir şekilde gerçekleştirebilecek, detaylara özen gösteren kişilerce değerlendirilerek yapılacaktır.

Kariyerinize adımlarınızı Garanti Bankası’yla yapmak istiyorsanız Garanti Yönetici Asistanı Personel Alımları banka iş ilanıyla siz de bankacılık sektörüne girebilirsiniz. Bankanın ilanda belirttiği iş tanımıyla ilgili detaylı bilgiye ilgili sayfadan ulaşabilirsiniz. Belirtilen iş ilanı için son başvuru tarihi 6 Ekim 2016 olarak geçmektedir.

Garanti Yönetici Asistanı Personel Alımları, iş ilanına başvurularınız ve daha detaylı bilgi için bu bağlantıları kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/garanti-bankasi-yonetici-asistani-1583191?aramasonuc=1&isaramalog=-2&sirano=0&ilankodusfr=1583191&refno=29983_5100

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.