Ana SayfaKredilerZiraat Bankası’ndan 100 Bin Lira Arsa Kredisi

Ziraat Bankası’ndan 100 Bin Lira Arsa Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası Arsa Kredisi

Arsa alarak geleceğinize yatırım yapmak, aldığınız arsanın ücretini de taksitler halinde ödemek istiyorsanız Ziraat Bankası arsa kredisi kampanyasına bakabilirsiniz. Bu krediyi alabilmek için arsayı bankaya bildirmeniz ve ekspertiz ettirmeniz gerekiyor. Daha sonra banka arsaya bir değer biçiyor ve arsanın bir kısmının ücretini sizlere kredi olarak veriyor. Bu kredinin kredilendirme oranı konusunda bankayla iletişime geçebilirsiniz.

Ziraat Bankası arsa kredisine sabit bir geliri olan herkes başvurabilir. Bu krediden emekliler de faydalanabilir. Kredi için belirlenen kredi faiz oranı ise yüzde 1,67’dir.

Bu krediyi almak isteyen kişilerin ödemeleri gereken birtakım ücretler bulunuyor. Bunlar kısaca sigorta bedeli, ekspertiz ücreti ve kredi tahsis ücretidir.

Ziraat Bankası Arsa Kredisi Masrafları

Kredi için ödemeniz gereken ekspertiz ücreti arsanızın durumu ve konumuna göre değişiklik gösterebilir, ekspertiz ücreti için bankaya en az 581 TL, en fazla 1125 TL ödemeniz gerekiyor.

Kredi için belirlenen kredi tahsis ücreti alınan kredi miktarı üzerinden hesaplanır. Bu ücret kredinin binde beşi olarak veriliyor.

Arsa kredisi için istenen ipotek tesis bedeli ise sabit bir miktardır ve 118 TL’dir.

Bu kredi için 6 yıllık bir hayat sigortası yaptırılmak istendiğinde ödenmesi gereken ücret ise yaşa ve cinsiyete göre değişiklik gösterebiliyor, ancak bu bedelin de ortalama olarak 207 lira olduğunu söyleyebiliriz.

Kredi Ödeme Planı

Kredi aracılığıyla 100 bin lira kullanan kişiler 60 aya kadar vade talep edebilirler. Bu kişiler 60 ay vade talep ettiklerinde aylık 2.651,61 lira öderler. Dileyenler 3 ayda bir kredi ödeme seçeneğini de kullanabilirler. Bu hesaplamaya ek masraf ve ücretler dâhil değildir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.