Ana SayfaEkonomiZiraat Bankası Okula Dönüş Kampanyası

Ziraat Bankası Okula Dönüş Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından olan Ziraat Bankası, finansal sektörün demirbaşlarından bir tanesidir. Çiftçiye ve tarıma destek amaçlı çıktığı yolda bugün daha sağlam  ve güçlü bir yeri olan banka, Türkiye’nin lider konumundaki bankalarındandır.

Çeşitli bankacılık ürünleri, kredi ürünleri ve kampanyalarıyla müşterilerine her daim memnuniyet sağlamaktadır. Bankanın güncel kampanyalarından olan Ziraat Bankası Okula Dönüş Kampanyası Maximumlara özel fırsatlar içeriyor.

Okulların açılmasının yaklaşmasıyla birlikte, Maximum Kart sahiplerine 60 TL maxipuan kazandıran bu kampanya için çeşitli sektörlerde tek seferde peşin ya da taksitli 100 TL ve üzeri 5. Alışverişinizde tam 60 TL MaxiPuan kazanıyorsunuz! Market, giyim, giyim aksesuarları, ayakkabı, kozmetik, optik, kitap, kırtasiye ve oyuncak sektörleri içerisinde yapacağınız alışverişlerde kazanacağınız tam 60 TL maxipuan için sizler de kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz.

Kampanyaya katılımlarınız için SMS yoluyla KAMPANYA, harcama yapacağınız kartın son 6 hanesi ve sistemde kayıtlı telefonunuzdan aralarında boşluklarla bu bilgileri 4757’ye göndermeniz yeterli olacaktır.

Diğer bir Ziraat Bankası kampanyasına katılım yolu ise kampanya sayfasındaki KATIL butonudur. Kampanyadan kazanılacak olan puanlar kampanya bitiminden sonra 7 gün içerisinde kartınıza yüklenecektir. Maxipuanlarınız için son kullanım tarihiyse 23 Ekim 2016’dır.

Bir müşteri kampanyadan sadece bir kere yararlanabilir ve maksimum 60 TL kazanabilir. Kampanya katılımında yurt içinden gönderilen SMS’ler ücretsizdir. Ziraat Bankası kampanyası hakkında detaylı bilgi edinmek ve Okula Dönüş Kampanyası için ayrıntılara ulaşmak isteyenler kampanya sayfasını ziyaret edebilirler.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.