Ana SayfaBanka İş İlanlarıTürkiye Finans Gişe Personel Alımları 2016

Türkiye Finans Gişe Personel Alımları 2016

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Finans Banka İş İlanları

Faizsiz bankacılık alanında, lider finansal kuruluşlardan olan Türkiye Finans Katılım Bankası, 3.800’ü aşan çalışan ve 200’ü aşkın şubesiyle birlikte etkin bir şekilde hizmet sağlamaktadır.

Sizlerde kariyer planlarınızı bankacılık sektörü doğrultusunda yapıyorsanız Türkiye Finans Katılım Bankası personel alımlarıyla başlangıcınızı yapabilirsiniz.

Türkiye’de bireysel ve kurumsal birçok şirkete finansal destek sağlayan Türkiye Finans Gişe Personel Alımları 2016 Eylül itibariyle başlamıştır. Banka iş ilanlarınca belirtilen çalışma yeri Konya’dır. Üniversitelerin 4 yıllık ilgili lisans bölümlerinden mezun olan (İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, İşletme veya İktisad Fakültelerinin; İktisat, İşletme, Maliye, Çalışma Ekonomisi gibi bölümleri) adaylarıyla ilgilenilmektedir.

Eğer sizlerde faizsiz bankacılık alanında çalışmaya istekliyseniz 1989 doğum ve sonrası adaylar personel alımı kapsamında değerlendirilmeye alınacaktır. Banka iş ilanına başvurularınızı ilgili sayfadan yapabilirsiniz.

Banka iş ilanlarınca ayrıca insan ilişkileri güçlü olan ve güleryüzlü olan kişiler personel alımları kapsamında değerlendirilecektir. Kendinizi yeniliklere açık olarak görüyor, geliştirmeye açık, ekip çalışmalarına ayak uydurabilen, sorumluluk bilincine sahip kişiler olarak görüyorsanız başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Personel alımı için Konya’da ikamet ediyor olmak, Microsoft Office programlarına hakim olmak ve erkek adaylar için de askerlik görevinin tamamlanmış olması şartları aranmaktadır.

İş ilanıyla ilgili iş tanımına yine ilan sayfasından ulaşmanız mümkündür. Detaylı bilgiye ulaşmak için de bankanın iş ilanları sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Belirtilen pozisyon için son başvuru tarihi 14 Ekim 2016’dır.

Türkiye Finans Gişe Personel Alımları 2016, iş ilanına başvurularınız ve daha detaylı bilgi için bu bağlantıları kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/turkiye-finans-katilim-bankasi-konya-subeleri-gise-asistani-1631558?aramasonuc=1&isaramalog=-2&sirano=0&ilankodusfr=1631558&refno=29477_4594

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.