Ana SayfaKredilerTEB Konut Kredisi Faiz Oranları 2016

TEB Konut Kredisi Faiz Oranları 2016

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

TEB Konut Kredisi Kampanyası

TEB aracılığıyla kredi kullanmak istiyorsanız kredi vadesine dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü TEB konut kredisi kampanyasında kredi faiz oranı konusunda belirleyici olan kredinin miktarı değil vadesidir. Bu nedenle daha düşük bir vade seçtiğinizde kredi faiz oranı azalırken yüksek vade seçeneklerinden faydalandığınızda kredi faiz oranları artıyor. Ancak 120 ay vade ile ortalama bir vade seçeneğini seçerek kredi çekmeniz durumunda kredi faiz oranı sabit olarak 0,99 oluyor. 1 puanın daha altında kredi kullanmak isteyen kişiler için bu faiz oranları mantıklı olabilir.

TEB konut kredisi kampanyasından faydalanmak için evinizi ekspertiz ettirmeniz ve değerini belirlemeniz gerekiyor. Bankadan talep edebileceğiniz miktar evin toplam değerinin dörtte üçünü geçmemelidir. Bu da demek oluyor ki TEB konut kredisi için kredilendirme oranı yüzde yetmiş beş dolaylarındadır.

TEB ile kredi çektiğiniz zaman konut kredisi için 1 ay ile 120 ay vade seçenekleri arasında yer alan bir vade seçmeniz gerekiyor. Vadeyi konut kredisine başvururken seçiyorsunuz.

TEB konut kredisi için belirlenen ortalama kredi faiz oranı 0,99 iken kredinin yıllık maliyet oranı 14,71’dir. Buna ek olarak bankadan 120 ay vadeli konut kredisi çekmek istediğinizde miktar 100 bin lira olursa ödemeniz gereken toplam masraf bin 167 lira olacaktır.

Krediyi 120 ay vadeli olarak çektiğinizde bir ayda bankaya taksit olarak 1427 lira ödeme yapmanız gerekiyor. Bu taksitlerle 120 ay boyunca ödeme yaptığınızda toplamda 172 bin 501 lira ödeme yapmış oluyorsunuz. Yani kredi için ödemeni gereken toplam faiz miktarı 172 bin 501 lira olmaktadır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.